Летни курсове по английски за деца

Лятото обикновено не се асоциира с учене, а със забавление. Ние в Езикова школа „Омега“ вярваме, че двете могат да се съчетаят, затова работихме усилено и впрегнахме цялата си всеотдайност и умения, за да създадем летни курсове за деца, които освен солидна подготовка по английски, да предоставят и поле за общуване, езикови игри, въображение и творчество в езика. Освен чуждоезикова подготовка групите тренират и асоциативната мисъл на децата, ангажират уменията им да се изразяват под всяка една форма в чуждия език. Въпреки това, летните ни групи разширяват хоризонтите на малките учащи като им предоставят различна информация за култури и обичаи по света.

Всички деца, обучаващи се в групи през учебната година, имат възможност да продължат обучението си по английски език в нашите летни програми, които целят подготовка за формата по всички компоненти на езиковите изпити на Кеймбридж. Летните групи съобразяват нивото на натоварване за децата с разнообразие от материали и проекти, групови задачи и други, за да не е натоварването прекалено за ваканцията. Освен образователни и с конкретни обучителни цели курсовете предлагат забавление за децата и възможност да комуникират на езика с техни връстници и деца на същото ниво.

Децата, които не са се обучавали през учебната година в Езикова Школа „Омега“ също могат да се включат в приключението на летните ни курсове. Те ще се насладят на различните по тип обучителни задачи и ще могат да изразят себе си в ученето на английски, ще общуват с други деца и обменят опит.

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Интензивни двуседмични групи

Обхващат подготовка за сертификат на начално ниво и средно напреднали. Заниманията са разпределени в общо 10 посещения по 2 уч. ч всяко. Курсът е от общо 20 уч. ч.

Групите са за деца, които са преминали материала за съответното ниво и искат да се подготвят за сертификатния изпит по него. Курсистите, които не са се обучавали през годината в Езикова школа "Омега" трябва първо да направят тест за определяне на нивото. Интензивното изучаване на езика подпомага да се впрегнат всички знания от учебната година и да се използват в конкретни обучителни ситуации. Този курс е подходящ и за онези, които искат да тестват нивото си на владеене на езика и да попълнят евентуални пропуски. Интензивните летни групи дават представа и на преподавател, и на обучавани за възможни „празни полета“ в изучавания материал, които да се упражнят допълнително.

KET, PET, MOVERS, FLYERS

Научете повече за сертификатите по английски език:
Интензивни едномесечни курсове

Обхващат подготовка за сертификатни изпити за напреднали. Курсът е от общо 50 уч. ч., които са разпределени в 4 седмични посещения всяко от 3 уч. ч. всяко. Общата продължителност е един месец.

Групите са за деца и юноши, които са преминали материала за съответното ниво и искат да се подготвят за сертификатния изпит по него. Курсистите, които не са се обучавали през годината в Езикова школа "Омега", трябва първо да направят тест за определяне на нивото.

Тестовете на Кеймбридж дават солидна подготовка и елиминират стреса от явяване на изпит за кандидатстване в учебно заведение. Освен, че дават систематизирани знания те помагат на децата да придобият и развият различни умения, свързани с употребата на езика.

FCE, CAE, IELT

Научете повече за сертификатите по английски език:

Заяви безплатна предварителна консултация!

Колебаете се дали нашите курсове за подходящи за вашето дете? Заявете своята безплатна консултация с методолог, който ще ви помогне да изберете най-подходящото обучение за вашето дете.

Цени на летните курсове
Запишете своето дете за обучение още днес!