Езикови курсове за деца

Ясно е, че децата усвоят с лекота всичко от много ранна възраст. Кога обаче трябва да стартира обучението по чужд език? Колко езика едновременно може да учи детето? Кои са най-подходящите и коя е най-удачната форма на обучение?

Езикова школа „Омега“ е готова да отговори веднага на всички ваши въпроси. Но ние знаем, че всяко дете носи своята индивидуалност, характер, специфични нужди и умения. Затова нашият подход се базира на специално разработена система на обучение с шест компонента, които гарантират максимална полза от изучаването на езика и усещане за комфорт по време на този процес.

Защо да изберете Омега?

Индивидуален учебен план

Целта на нашия екип е да се съобразим максимално с индивидуалните възможности и предпочитания на всеки малчуган, за да може изучаването на чужд език да бъде приятно занимание, а езикова школа „Омега“ – място, което да посещават с удоволствие.

Безплатен пробен час

За да сте сигурни, че езикова школа „Омега“ е най-подходящото място, предлагаме един безплатен пробен час. Това е най-сигурният начин да се уверите, че сте направили най-добрия избор. След това можете да включите детето си в избрания курс.

Индивидуални и групови занимания

Вашето дете може да се обучава индивидуално или в група. И в двата случая то ще получава достатъчно персонално внимание и ще се обучава по система съобразена с нивото, знанията и възрастта му.

Работа с методолог

При първата ни среща, вашето дете работи със специалист методолог. Неговата функция е на езиков одит, който определя нивото на знанията му. Друг важен критерий е ефикасността на работа индивидуално и в група. Взимайки под внимание и двата фактора, методологът ви дава информация за текущите му знания и възможност за работа.

Проверка на изучения материал

Напредването с материала трябва да се базира на добре усвоени знания. Тяхната проверка е задължителен елемент при обучението в „Омега“. Всеки месец се правят контролни тестове, резултатите от които, вие като родители, получавате по имейл.

Комуникация с родителите

Децата се отнасят много по-сериозно към обучението, когато и родителите им са съпричастни към него. Затова в езикова школа „Омега“ има изградена традиция да се осъществява ежеседмична и ежемесечна обратна връзка. Вие получавате информация как се справя детето ви в часовете и как усвоява материала.

Английски език

Английски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Немски език

Немски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Френски език

Френски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Испански език

Испански език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Италиански език

Италиански език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Руски език

Руски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Заяви безплатна консултация!

Можете лесно да проверите нивото си с безплатен тест в езикова школа „Омега“ или като събеседвате с нашия методолог.​