Индивидуални уроци по английски за деца

МЕТОДИКА НА ОБУЧЕНИЕТО ЗА ДЕЦА

Индивидyaлнoтo oбyчeниe e пoдxoдящo зa дeцa oт вcичĸи възpacти – oт 1 дo 12 ĸлac.

Πpeпopъчвa ce, ĸoгaтo нивoтo нa eзиĸa e мeждиннo, тoecт дeтeтo имa пpoпycĸи в ycвoявaнетo нa гpaмaтиĸa или лeĸcиĸa или пpи yмeниятa зa cлyшaнe, paзбиpaнe и гoвopeнe. Πoдxoдящo e и зa oнeзи, ĸoитo изпитвaт зaтpyднeния дa paбoтят дopи в мaлĸa гpyпa и пpeдпoчитaт цялoтo внимaниe нa пpeпoдaвaтeля въpxy ceбe cи. 

Учебните зали на Езикова школа “Омега” се намират в пешеходната част на бул. “Витоша” в София. По-големите ученици, които вече сами боравят с компютър, могат да учат и дистанционно през нашата онлайн платформа. 

Индивидyaлнoтo oбyчeниe e гъвĸaвo и изцялo cъoбpaзeнo c нyждитe нa дeтeтo. B зaвиcимocт oт цeлтa мy мoжeм дa пpeдлoжим paзнooбpaзиe oт yчeбни cиcтeми и cпeциaлнo paзpaбoтeни oт нac yчeбни мaтepиaли:

Подпомагане на училищното ниво
Работи се по учебника от училище. Целта е курсистът да разбере и усвои материала и да не изостава от работата там. При необходимост, преподавателят използва допълнителни материали или интерактивни учебни помагала, които да помогнат на детето да научи преподавания материал. Консултация при справяне с домашната работа или допълнителни училищни проекти свързани с часовете по английски език.
подготовка за матура
Когато курсистът е решил да се яви на матура по език. Работи се по спецификата на оценяването на матура като се решават примерни такива. Паралелно с това, преподавателите и методолозите подготвят индивидуални материали, които да помогнат на ученика бързо да усвои пропуските си в граматиката, лексиката и уменията за четене, писане и слушане.
по-бърз напредък
Когато прецените, че училищното ниво не е достатъчно, за да постигнете поставените цели. Препоръчително е този тип обучение да се провежда по различен от училищния учебник. Целта е напредък, който да изпревари заложения в държавните учебни планове за тази възраст. Препоръчва се, когато курсистът има ясна цел, например - скорошно заминаване в чужбина, предстояща матура или сертификатен изпит.
покриване на сертификатен изпит
Когато курсистът има намерение да се яви на изпит за сертификат по английски език. Работата по подготовката стартира тогава, когато ученикът точно е определил своята цел. Тя протича по индивидуални материали и примерни задачи по всеки компонент от съответния сертификатен изпит.
Цени на индивидуалното обучение:
Ниво20 уч.ч./2 месеца40 уч.ч./4 месеца60 уч.ч./5 месеца
А1460 лв.850 лв.1230 лв.
А2460 лв.850 лв.1230 лв.
В1550 лв.1000 лв.1400 лв.
В1+550 лв.1000 лв.1400 лв.
В2550 лв.1000 лв.1400 лв.
В2 +550 лв.1000 лв.1400 лв.
Бизнес550 лв.1000 лв.1400 лв.
Разговорен550 лв.1000 лв.1400 лв.
Подготовка за изпит650 лв.1200 лв.1700 лв.
Български език за чужденци550 лв.1000 лв.1400 лв.
Запишете своето дете за обучение още днес!
Учебна програма
Учебник „Full Blast”

Системата е разработена в шест части, които покриват нивата по езикова рамка. Учебникът, учебната тетрадка и граматиката с допълнителни упражнения към всяко ниво осигуряват на децата забавни и полезни занятия, чрез които лесно да усвояват новия материал. Уроците са разделени на теми, които обогатяват лексиката и опосредстват асоциативната памет.

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА 1
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА 2
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА 3
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА 4
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА 5
Учебник „Insight“

Системата е предназначена за ученици от 7 до 12 клас. Тя не е в списъка на МОН за държавните училища. По този начин изучаваният материал не се припокрива и това дава възможност да се трупат нови знания и различна лексика.

Учебниците „Insight“ съдържат много литературно базирани уроци, които запознават учащите с класическата английска литература, обичаите, традициите и историята на англоезичните страни. Уроците предизвикват тийнейджърите да разгърнат пълния си потенциал и ангажират вниманието им с важни и актуални теми. Едновременно с това систематизирането на материала спомага за плавното изграждане и надграждане на знания и умения по английски език.

Работата по учебника спомага развитието на самостоятелни учебни навици. Лексиката е систематизирана и специално подбрана така, че новите езикови умения да се развиват и надграждат постепенно. Използването на много интерактивни инструменти насърчава учащите да изказват мнение, да изразяват мислите си и да бъдат ангажирани към материала, който изучават. Темите развиват нивото на четене, писане, говорене и слушане, а въвеждането на различни синоними, антоними и словосъчетания обогатяват речта.

 

КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ 66
КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ 65
КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ 64
КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ 63