Курсове по испански език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово обучение

Езиковите курсове по общ испански език в езикова школа „Омега" са съобразени с OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка). Работим със съвременни комуникативни системи за преподаване на испански като чужд език – „Aula“ и „Nuevo VEN".

Нивата А1, А2 и В1+ са с продължителност 100 уч. ч. (по 40 минути). Курсовете за В1.1, В1.2, В2.1, В2.2, С1.1 и С1.2 са с продължителност 60 уч.ч., а В2+ е 120 уч.ч.

Групите са от максимум 10 души.

График на предстоящите групови обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА 
Испански език А1100 уч. ч.пон. и сряда18:10 -21:00 ч.26.02 - 01.06.2020г.330 лв.ЗАПИШИ СЕ!

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по испански?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по испански:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по испански в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по езика. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на испански.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.

Научете повече за нашите разговорни курсове по испански:
Онлайн обучение

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим ?
  • Това е един от най-мелодичните езици.
  • В него има неустоим чар, който сякаш заразява с обещание за слънце и забавления.

На испански са творили много от световните класици в литературата като започнем от бащата на Дон Кихот – Мигел де Сервантес, преминем през поезията на Фредерико Лорка и завършим с Габриел Гарсия Маркес и емблематичните му произведения. Последният е роден в Колумбия и е само един от поредицата именити автори на Южна Америка – континент, в който испанският е преобладаващ.

Ако искате да се докоснете до същността му, можете веднага да започнете курс при нас. Вие ще изберете формата на обучението и интензивността на уроците.

Програмите за обучение на Школа „Омега“ отделят внимание както на граматическите и лексикалните, така и на социо-културните аспекти на езика. През всички нива на обучение се използва динамична методология съобразена с нивото на курса.

В обучението по испански се развиват и четирите комуникативни умения – четене, писане, слушане и говорене. Използват се много допълнителни упражнения: аудио и видео материали, писмени задачи, дидактични игри, кръстословици, илюстрационни таблa.