Курсове за сертификат

Предимства на курсовете за сертификат

Ако ви предстои заминаване в чужда страна, за да работите или учите там, се нуждаете и от подходящ сертификат, удостоверяващ нивото ви на владее на съответния език. За да се подготвите успешно за него е необходимо не просто задълбочено познание на езика. Нужно е да усвоите и спецификите на самия изпит – различните компоненти от него и изискванията, към които трябва да се придържате, за да постигнете максимален резултат.

Какво представлява курсът

В Езикова школа „Омега“ можем да ви подготвим индивидуално или групово.

Курсовете са тясно насочени, интензивни и помагат на курсистите да се запознаят със спецификата и да се подготвят практически за предстоящия изпит. По време на обучението може да изгладите различни пропуски или неясноти от основния материал. Работата ви с преподавателя обаче ще бъде фокусирана върху упражнения и методически насоки, които ще ви помогнат на практика в писането на есе, представяне на интервю, развиване на уменията за слушане и четене и други, в зависимост от конкретния сертификат, към който сте се насочили.

Предварителна консултация

Предварителна консултация с методолог информира за различията в учебните програми и това позволява да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели. Методологът може да ви помогне и да подберете правилно необходимият ви сертификат, ако все още се колебаете между няколко възможности. Това ще помогне на вас и вашия преподавател ясно и точно да определите целите и методите за постигането им.

График и хорариум

Груповата подготовка е в рамките на 60 учебни часа, разпределени в две седмични посещения. Часовите диапазони могат да са – сутрин, следобед или вечер.

В индивидуалното обучение курсистът има възможност да избира времето, в което да посещава уроците – от понеделник до петък от 9 до 18 часа, и в събота и неделя от 10 до 18 часа. Тук хорариумът зависи от индивидуалното темпо на всеки ученик. Курсистите могат да избират от няколко вида пакета предплатени учебни часове, в зависимост от нуждите, времето и възможностите си.

Английски език

Английски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Немски език

Немски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Френски език

Френски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Испански език

Испански език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Италиански език

Италиански език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Руски език

Руски език

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Защо да предпочетете нашите курсове?

Нашите филолози-специалисти са винаги в крак с последните работещи техники в образованието и умело успяват да съчетаят изпитаното с иновативното. Ръководим се от желанията и нуждите на нашите клиенти, за да организираме обучението, от което те имат нужда. Обадете ни се и заедно ще изберем най-подходящата форма за вас! Нашите предимства са:

Езикова школа Омега 12
МЕТОДОЛОЗИ

Безплатна професионална консултация с методолог, който ще информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща за вас.

Езикова школа Омега 13
Онлайн класна стая

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

Езикова школа Омега 11
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Междинните тестове, работата в час и домашните са добър ориентир за напредъка на всеки курсист. А нашите специалисти са непрекъснато на разположение за методически съвети. При работата с деца поддържаме непрекъснат контакт с родителите.

Езикова школа Омега 10
ГЪВКАВ ГРАФИК

Когато учите индивидуално или онлайн – вие избирате дните и часовете за посещение на уроците. Те могат да са фиксирани за целия курс или да се променят седмица за седмица.