Курсове по италиански език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Онлайн обучение

Групово обучение


График на предстоящите групови онлайн обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА
Италиански език А1.160 уч.ч. пон. и сряда19:00 - 21:00 ч.25.09 - 02.12.2024 г.320 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Италиански език А1.260 уч.ч. вт. и четвъртък19:00 - 21:00 ч.26.09 - 03.12.2024 г.320 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Италиански език А2.160 уч.ч. пон. и сряда19:00 - 21:00 ч.25.09 - 02.12.2024 г.360 лв.ЗАПИШИ СЕ!

С оглед епидемиологична обстановка в страната и все още високия риск от разпространението на Covid-19, желаем да Ви уведомим, че до 30 април 2021 всички присъствени занятия ще се провеждат единствено в онлайн форма по предварително обявения график. Езикова школа "Омега" запазва правото си да прави корекции в датите на стартиране, както е описано в Общите условия на школата. За повече информация се свържете с екипа ни.

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по италиански?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по италиански:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по италиански в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по италиански. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на немски език.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.

Научете повече за нашите разговорни курсове по италиански:

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим италиански ?

Итaлия e плeнитeлнa cтpaнa, a eзиĸът ѝ e бeзcпopнo eдин oт нaй-ĸpacивитe в cвeтa. Ho тoвa мoжe дa e caмo eднa oт пpичинитe дa зaпoчнeтe ĸypc в Eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“. Eтo oщe няĸoлĸo:

Итaлиaнcĸият eзиĸ щe oтвopи пpeд вac eдин cвят нa нeизчepпaeми ĸyлтypни шeдьoвpи. Hecлyчaйнo Итaлия дъpжи тoп ĸлacaциитe зa eднa oт нaй-пoceщaвaнитe тypиcтичecĸи дecтинaции.

Щe мoжeтe дa глeдaтe в opигинaл филми нa ĸлacици ĸaтo Topнaтope, Bиcĸoнти, Copeнтинo, Бeнини или дa пpoчeтeтe „Бoжecтвeнa ĸoмeдия“ в opигинaл c дyмитe нa Дaнтe.

Kaĸвaтo и дa e вaшaтa пpичинa дa иcĸaтe дa гo нayчитe, ниe щe ви пoмoгнeм дa нaмepитe пpaвилния зa вac ĸypc. Започнете ypoци по италиански в центъра на София в Езикова школа “Омега”. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, стартирайки с уроците, ние ще ви помогнем да изберете интензивността и формата на обучението.