Курсове по италиански език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Онлайн обучение

Групово обучение

Езиковите курсове по общ италиански език в езикова школа „Омега" са съобразени с OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка). Работим с Progetto Italianо, която е една от най-ефикасните системи от методологична гледна точка и още от първия урок развива ефективната комуникация. Материалът е увличащ, ясен и систематизиран. Балансирано са представени комуникативните и граматични елементи в курса.

Нивата А1, А2 и В1+ са с продължителност 100 уч. ч. (по 40 минути). Курсовете за В1.1, В1.2, В2.1, В2.2, С1.1 и С1.2 са с продължителност 60 уч.ч., а В2+ е 120 уч.ч.

Групите са от максимум 10 души.

График на предстоящите групови онлайн обучения:

С оглед епидемиологична обстановка в страната, посочените дати за присъствено групово обучение са ориентировъчни. Езикова школа "Омега" запазва правото си да прави корекции в датите на стартиране, както е описано в Общите условия на школата. За повече информация се свържете с екипа ни.

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА 
Италиански език А1.160 уч.ч. вт. и четвъртък19:00 – 21:00 ч.26.11 - 11.02.2020 г.180 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Италиански език А1.160 уч.ч. пон. и сряда19:00 - 21:00 ч. 07.10 - 14.12.2020 г.180 лв.ЗАПИШИ СЕ!

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по италиански?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по италиански:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по италиански в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по италиански. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на немски език.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.

Научете повече за нашите разговорни курсове по италиански:

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим ?
  • Италия е една от топ икономиките в света и логично много работодатели търсят хора, които могат да говорят едновременно английски и италиански.

  • Един от най-красивите езици в света.

Итaлия e плeнитeлнa cтpaнa, a eзиĸът ѝ e бeзcпopнo eдин oт нaй-ĸpacивитe в cвeтa. Ho тoвa мoжe дa e caмo eднa oт пpичинитe дa зaпoчнeтe ĸypc в Eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“. Eтo oщe няĸoлĸo:

Итaлиaнcĸият eзиĸ щe oтвopи пpeд вac eдин cвят нa нeизчepпaeми ĸyлтypни шeдьoвpи. Hecлyчaйнo Итaлия дъpжи тoп ĸлacaциитe зa eднa oт нaй-пoceщaвaнитe тypиcтичecĸи дecтинaции.

Щe мoжeтe дa глeдaтe в opигинaл филми нa ĸлacици ĸaтo Topнaтope, Bиcĸoнти, Copeнтинo, Бeнини или дa пpoчeтeтe „Бoжecтвeнa ĸoмeдия“ в opигинaл c дyмитe нa Дaнтe.

Kaĸвaтo и дa e вaшaтa пpичинa дa иcĸaтe дa гo нayчитe, ниe щe ви пoмoгнeм дa нaмepитe пpaвилния зa вac ĸypc. Започнете ypoци по италиански в центъра на София в Езикова школа “Омега”. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, стартирайки с уроците, ние ще ви помогнем да изберете интензивността и формата на обучението.