Курсове по италиански език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово обучение

Езиковите курсове по общ италиански език в езикова школа „Омега" са съобразени с OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка). Работим с Progetto Italianо, която е една от най-ефикасните системи от методологична гледна точка и още от първия урок развива ефективната комуникация. Материалът е увличащ, ясен и систематизиран. Балансирано са представени комуникативните и граматични елементи в курса.

Нивата А1, А2 и В1+ са с продължителност 100 уч. ч. (по 40 минути). Курсовете за В1.1, В1.2, В2.1, В2.2, С1.1 и С1.2 са с продължителност 60 уч.ч., а В2+ е 120 уч.ч.

Групите са от максимум 10 души.

График на предстоящите групови обучения:
КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА 
Италиански език А2100 уч. ч.вт. и четвъртък18:10 -21:00 ч.30.01 - 28.04.2020г.360 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по италиански?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по италиански:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по италиански в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по италиански. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на немски език.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.

Научете повече за нашите разговорни курсове по италиански:
Онлайн обучение

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим ?
  • Италия е една от топ икономиките в света и логично много работодатели търсят хора, които могат да говорят едновременно английски и италиански.

  • Един от най-красивите езици в света.

Италия е пленителна страна, а езикът ѝ е безспорно един от най-красивите в света. Но това може да е само една от причините да започнете курс в Езикова школа „Омега“. Ето още няколко:

Италианският език ще отвори пред вас един свят на неизчерпаеми културни шедьоври. Неслучайно Италия държи топ класациите за една от най-посещаваните туристически дестинации.

Ще можете да гледате в оригинал филми на класици като Торнаторе, Висконти, Сорентино, Бенини или да прочетете „Божествена комедия“ в оригинал с думите на Данте.

Каквато и да е вашата причина да искате да го научите, ние ще ви помогнем да намерите правилния за вас курс. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, стартирайки с уроците, ние ще ви помогнем да изберете интензивността и формата на обучението.