Курсове за възрастни

Езикова школа „Омега“ предлага курсове, съобразени с Общата европейската езикова рамка, които са подходящи за всеки, който иска да учи език – начинаещ или напреднал. Когато се налага да съчетавате ученето с ежедневните си ангажименти, е добре да разполагате с гъвкави възможности. Затова езикова школа „ОМЕГА“ предлага групови, индивидуални и онлайн курсове за възрастни. И трите форми за изучаване на чужд език има своите предимства. Всичко зависи от спецификата на нуждите или други лични фактори. Ето защо, екипът на „Омега“ ще препоръча най-удачния за вас начин на учене след подробен разговор и среща с методолог. Най-подходящият курс за вас е тук!

Английски език

Английски език

Този език може да се опише само с една дума – необходимост!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Немски език

Немски език

Официален в няколко европейски държави. Много фирми и корпорации го използват в своята комуникация.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Френски език

Френски език

Официален е във Франция и още 28 страни. Административен език е на много общности и международни организации.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Испански език

Испански език

Знаете ли че, в Южна Америка е континентът, в който испанският е преобладаващ?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Италиански език

Италиански език

Владеенето на италиански език ще ви даде предимство, когато търсите работа в чужбина.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Руски език

Руски език

Говорят го около 167 000 000 души в света - добър стимул да започнете с уроците веднага.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Български език за чужденци

Български език

Българският не е труден с преподавателите на "Омега".

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Защо да предпочетете нашите курсове?

Нашите филолози-специалисти са винаги в крак с последните работещи техники в образованието и умело успяват да съчетаят изпитаното с иновативното. Ръководим се от желанията и нуждите на нашите клиенти, за да организираме обучението, от което те имат нужда. Обадете ни се и заедно ще изберем най-подходящата форма за вас! Нашите предимства са:

Езикова школа Омега 12
МЕТОДОЛОЗИ

Безплатна професионална консултация с методолог, който ще информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща за вас.

Езикова школа Омега 13
Онлайн класна стая

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

Езикова школа Омега 11
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Междинните тестове, работата в час и домашните са добър ориентир за напредъка на всеки курсист. А нашите специалисти са непрекъснато на разположение за методически съвети. При работата с деца поддържаме непрекъснат контакт с родителите.

Езикова школа Омега 10
ГЪВКАВ ГРАФИК

Когато учите индивидуално или онлайн – вие избирате дните и часовете за посещение на уроците. Те могат да са фиксирани за целия курс или да се променят седмица за седмица.

Изберете подходящата за вас форма на обучение:
ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

За да протича гладко учебният процес е необходимо курсистите да са подбрани по възраст и предварителна подготовка. Затова преди да стартирате входящият тест за определяне на ниво е задължителен. Това не важи, ако започвате от първо ниво. Тук часовете са фиксирани и с график, удобен за всички. Може да избирате между сутрешни, следобедни и вечерни занимания според предпочитаното от вас време. Програмата е предварително изяснена по система за изучаване на чужд език. Групите са максимум oт 12 курсиста. Едно ниво е с продължителност 100 или 140 учебни часа в зависимост от избрания език и ниво. Учебният час е 40 минути.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Ученикът избира сам дните и часовете, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“ като посочва удобните за него съобразени с работното време на школата (от понеделник до петък – от 09:00 до 18:00 часа или събота и неделя – от 10:00 до 18:00 часа). Освен времето, курсистът има възможност да избере и системата. Предварителната консултация с методолог информира за различията в предлаганите учебни програми. Това дава възможност да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на специфичните нужди и цели на ученика. Индивидуалните курсове се провеждат за нивата по OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.