Курсове за възрастни

Езикова школа „Омега“ предлага курсове, съобразени с Общата европейската езикова рамка, които са подходящи за всеки, който иска да учи език – начинаещ или напреднал. Когато се налага да съчетавате ученето с ежедневните си ангажименти, е добре да разполагате с гъвкави възможности. Затова езикова школа „ОМЕГА“ предлага групови, индивидуални курсове както в присъствена, така и в онлайн форма на обучение за възрастни. Всяка форма за изучаване на чужд език има своите предимства. Всичко зависи от спецификата на нуждите или други лични фактори. Ето защо, екипът на „Омега“ ще препоръча най-удачния за вас начин на учене след подробен разговор и среща с методолог. Най-подходящият курс за вас е тук!

Английски език

Английски език

Този език може да се опише само с една дума – необходимост!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Немски език

Немски език

Официален в няколко европейски държави. Много фирми и корпорации го използват в своята комуникация.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Френски език

Френски език

Официален е във Франция и още 28 страни. Административен език е на много общности и международни организации.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Испански език

Испански език

Знаете ли че, в Южна Америка е континентът, в който испанският е преобладаващ?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Италиански език

Италиански език

Владеенето на италиански език ще ви даде предимство, когато търсите работа в чужбина.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Руски език

Руски език

Говорят го около 167 000 000 души в света - добър стимул да започнете с уроците веднага.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Български език за чужденци

Български език

Българският не е труден с преподавателите на "Омега".

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Защо да предпочетете нашите курсове?

Нашите филолози-специалисти са винаги в крак с последните работещи техники в образованието и умело успяват да съчетаят изпитаното с иновативното. Ръководим се от желанията и нуждите на нашите клиенти, за да организираме обучението, от което те имат нужда. Обадете ни се и заедно ще изберем най-подходящата форма за вас! Нашите предимства са:

Езикова школа Омега 12
МЕТОДОЛОЗИ

Безплатна професионална консултация с методолог, който ще информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща за вас.

Езикова школа Омега 13
Онлайн класна стая

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

Езикова школа Омега 11
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Междинните тестове, работата в час и домашните са добър ориентир за напредъка на всеки курсист. А нашите специалисти са непрекъснато на разположение за методически съвети. При работата с деца поддържаме непрекъснат контакт с родителите.

Езикова школа Омега 10
ГЪВКАВ ГРАФИК

Когато учите индивидуално (присъствено или онлайн) – вие избирате дните и часовете за посещение на уроците. Те могат да са фиксирани за целия курс или да се променят седмица за седмица.

Изберете подходящата за вас форма на обучение:
ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

За да протича гладко учебният процес е необходимо курсистите да са подбрани по възраст и предварителна подготовка. Затова преди да стартирате входящият тест за определяне на ниво е задължителен. Това не важи, ако започвате от първо ниво. Тук часовете са фиксирани и с график, удобен за всички. Може да избирате между сутрешни, следобедни и вечерни занимания според предпочитаното от вас време. Програмата е предварително изяснена по система за изучаване на чужд език. Групите са максимум oт 12 курсиста. Едно ниво е с продължителност 100 или 120 учебни часа в зависимост от избрания език и ниво. Учебният час е 40 минути.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Ученикът избира сам дните и часовете, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“ като посочва удобните за него съобразени с работното време на школата (от понеделник до петък – от 09:00 до 18:00 часа или събота и неделя – от 10:00 до 18:00 часа). Освен времето, курсистът има възможност да избере и системата. Предварителната консултация с методолог информира за различията в предлаганите учебни програми. Това дава възможност да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на специфичните нужди и цели на ученика. Индивидуалните курсове се провеждат за нивата по OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.