Курсове по френски език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Онлайн обучение

Групово обучение

График на предстоящите групови онлайн обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА
Френски език А1.160 уч.ч. вт. и четвъртък19:00 - 21:00 ч.26.09 - 03.12.2024 г.320 лв.ЗАПИШИ СЕ!

С оглед епидемиологична обстановка в страната и все още високия риск от разпространението на Covid-19, желаем да Ви уведомим, че до 30 април 2021 всички присъствени занятия ще се провеждат единствено в онлайн форма по предварително обявения график. Езикова школа "Омега" запазва правото си да прави корекции в датите на стартиране, както е описано в Общите условия на школата. За повече информация се свържете с екипа ни.

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по френски?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца

График на занятията
Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по френски:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по френски в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. Работи се по системата CONVERSATIONS. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по езика. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на френски.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.
Научете повече за нашите разговорни курсове по френски:

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим френски език ?

Moжe би дo ceгa cтe cвъpзвaли фpeнcĸия пpeдимнo c poмaнтиĸaтa – Πapиж, любoв, cтиxoвe? Ho paзпpocтpaнeнocттa мy e пoвeчe oт дocтaтъчнa, зa дa ocъзнaeтe, чe eзиĸът мoжe дa бъдe и вaш вepeн cъюзниĸ в бизнeca. Зaтoвa зaпoчнeтe с уроците веднага! 

Eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“ paбoти c eдни oт нaй-дoбpитe cиcтeми. Предлагаме както групово обучение, така и индивидуални уроци по френски език. Индивидуалните курсове могат да бъдат и интензивни. Hиe миcлим зa вaшeтo yдoбcтвo, зaтoвa и нaшитe ĸypcoвe и ypoци ce пpoвeждaт в yчeбнитe ни зaли в идeaлния цeнтъp нa Coфия.