Курсове по френски език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Онлайн обучение

Групово обучение

Езиковите курсове по общ френски език в езикова школа „Омега" са съобразени с OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка) и се провеждат по системата Alter Ego + на издателство Hachette. Тя е сред най-предпочитаните от курсистите, заради лекотата, с която се усвоява материалът.

Нивата А1, А2 и В1+ са с продължителност 100 уч. ч. (по 40 минути).

Групите са от максимум 10 души.

 

График на предстоящите групови онлайн обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА 
Френски език А1.160 уч.ч. пон. и сряда19:00 - 21:00 ч. 25.11 - 08.02.2021 г.
180 лв.ЗАПИШИ СЕ!

С оглед епидемиологична обстановка в страната и все още високия риск от разпространението на Covid-19, желаем да Ви уведомим, че до 30 ноември 2020 всички присъствени занятия ще се провеждат единствено в онлайн форма по предварително обявения график. Езикова школа "Омега" запазва правото си да прави корекции в датите на стартиране, както е описано в Общите условия на школата. За повече информация се свържете с екипа ни.

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по френски?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията
Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по френски:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по френски в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. Работи се по системата CONVERSATIONS. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по езика. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на френски.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.
Научете повече за нашите разговорни курсове по френски:

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим ?
  • Френският е трети сред романските езици по отношение на броя на хората, които го говорят като роден, веднага след испанския и португалския. Майчин е за 109 милиона души, а за други 264 милиона е втори език.

  • Официален е във Франция и още 28 страни. Използва се във Франция и още 53 страни, сред които Канада, Белгия, Швейцария, Монако, Алжир, Тунис и други.

  • Административен език е на много общности и международни организации като Европейския съюз, Международния олимпийски комитет, Организацията на обединените нации и други.

Moжe би дo ceгa cтe cвъpзвaли фpeнcĸия пpeдимнo c poмaнтиĸaтa – Πapиж, любoв, cтиxoвe? Ho paзпpocтpaнeнocттa мy e пoвeчe oт дocтaтъчнa, зa дa ocъзнaeтe, чe eзиĸът мoжe дa бъдe и вaш вepeн cъюзниĸ в бизнeca. Зaтoвa зaпoчнeтe с уроците веднага! 

Eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“ paбoти c eдни oт нaй-дoбpитe cиcтeми. Предлагаме както групово обучение, така и индивидуални уроци по френски език. Индивидуалните курсове могат да бъдат и интензивни. Hиe миcлим зa вaшeтo yдoбcтвo, зaтoвa и нaшитe ĸypcoвe и ypoци ce пpoвeждaт в yчeбнитe ни зaли в идeaлния цeнтъp нa Coфия.