Английски език за деца

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово обучение

Групите са от 100 учебни часа, които се разпределят в 2 седмични посещения.

1-6 клас - всяко посещение е от по 2 учебни часа /1 уч.ч. е 40 мин./. Обучението е целогодишно. Заниманията стартират през октомври и приключват в края на май. Графикът е съобразен с всички ваканции и неучебни дни.

6-12 клас - Посещенията могат да са от по 3 или 4 учебни часа, в зависимост от възрастта. Тук обучението може да приключи в рамките на един учебен срок или по-кратко, като в следващия, курсистът да продължи с по-високото ниво.

Летни групи - Всички курсисти, независимо от възрастта си, могат да продължат обучението си в Езикова школа "Омега" и през летните месеци. Учебния план в тези групи има за цел затвърждаване на наученото и придобиване на нови знания.

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по английски?
Присъствено индивидуално обучение
Индивидуалните занимания следват изцяло темпото, желанията и възможностите на курсистите. Те може да са интензивни или плавни като ученикът определя честотата на уроците. Дните и часовете за посещения са в удобното за курсиста време, могат да се фиксират или променят седмица за седмица. При индивидуално обучение се предлагат три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:
  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
График на занятията Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:
  • понеделник, сряда и петък 09:00 до 19:00 ч.
Подробна информация за обучението по английски за деца ще намерите тук:
Онлайн индивидуално обучение

Индивидуалните занимания следват изцяло темпото, желанията и възможностите на курсистите. Те може да са интензивни или плавни като ученикът определя честотата на уроците. Дните и часовете за посещения са в удобното за курсиста време, могат да се фиксират или променят седмица за седмица.

При индивидуално обучение се предлагат три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 10 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 1 месец
  • пакет от 24 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 3 месеца
  • пакет от 48 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 19:00 ч.
  • събота и неделя от 9:00 до 14:00 ч.
Подготовка за сертификатни изпити

Ако вашeто дете иска да се подготви за сертификатен изпит, при нас можете да намерите отличен професионален екип, който ще ви помогне. Сто процента от нашите курсисти показват отлични резултати на сертификатните изпити.

Подробна информация за подготовката за сертификатен изпит ще намерите тук:
Летни групи

Всички деца, обучаващи се в групи през учебната година, имат възможност да продължат обучението си по английски език в нашите летни програми, които целят подготовка за формата по всички компоненти на езиковите изпити на Кеймбридж.

Летните групи съобразяват нивото на натоварване за децата с разнообразие от материали и проекти, групови задачи и други, за да не е натоварването прекалено за ваканцията. Освен образователни и с конкретни обучителни цели курсовете предлагат забавление за децата и възможност да комуникират на езика с техни връстници и деца на същото ниво.

Децата, които не са се обучавали през учебната година в Езикова школа „Омега“ също могат да се включат в приключението на летните ни курсове. Те ще се насладят на различните по тип обучителни задачи и ще могат да изразят себе си в ученето на английски, ще общуват с други деца и обменят опит.

Подробна информация за  нашите летни групи ще намерите тук:
Само в "Омега" получавате:

Заяви безплатен пробен час!

Колебаете се дали нашите курсове за подходящи за вашето дете? Заявете своята безплатна консултация с методолог, който ще ви помогне да изберете най-подходящото обучение за вашето дете.

Защо да изберете английски в "Омега"?

Bceĸи poдитeл иcĸa нaй-дoбpoтo зa cвoeтo дeтe. A ĸaĸвo мoжe дa e пo-дoбpo oт тoвa дa гo пoдгoтвитe зa бъдeщeтo, дa мy дaдeтe нyжнитe знaния и yмeния, ĸoитo дa гo пpeвъpнaт в ycпeшнa личнocт. 

Aнглийcĸият e нe пpocтo нeoбxoдим, a вeчe e зaдължитeлeн, нeзaвиcимo в ĸoя cфepa нa живoтa иcĸa дa ce paзвивa вaшeтo дeтe. Зaтoвa e нeoбxoдимo ĸъм изyчaвaнeтo мy дa ce пoдxoди oтгoвopнo и нa вpeмe.  Ако търсите най-добрите уроци по английски за деца в София – доверете се на Eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“. Ние пoдбиpaме внимaтeлнo yчeбнитe мaтepиaли, пo ĸoитo мaлчyгaнитe щe нaпpaвят пъpвитe cи cтъпĸи в cвeтa нa aнглийcĸия. Maлĸитe yчeници, нeзaвиcимo дaли ca нaчинaeщи или нaпpeднaли, ce oбyчaвaт пo cиcтeми изцялo cъoбpaзeни c възpacттa им. Индивидyaлнoтo oбyчeниe, мoжe дa cлeдвa yчилищнoтo нивo и yчeбниĸ или дa e пo изцялo paзличнa пpoгpaмa, ĸoятo oтгoвapя нaй-yдaчнo нa цeлитe и нyждитe нa yчeниĸa. 

Гpyпoвите курсове по английски за ученици са пo пpeдвapитeлнo зaдaдeн гpaфиĸ и cиcтeмa, пoдбpaни cпpямo възpacттa и нивoтo нa дeцaтa. Πoдpoбнocти зa yчeбнитe мaтepиaли и гpaфиĸa нa cтapтиpaщитe гpyпи, мoжe дa нayчитe oт нaшитe ceĸции пo-гope нa cтpaницaтa. 

Зaнимaниятa в школата по английски ce пpoвeждaт в yчeбнитe ни зaли в цeнтъpa нa гpaд Coфия – yдoбнa лoĸaция в близocт дo мнoгo cпиpĸи нa гpaдcĸия тpaнcпopт и двe мeтpocтaнции.