Английски език за деца

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово обучение

Групите са от 100 учебни часа, които се разпределят в 2 седмични посещения.

1-6 клас - всяко посещение е от по 2 учебни часа /1 уч.ч. е 40 мин./. Обучението е целогодишно. Заниманията стартират през октомври и приключват в края на май. Графикът е съобразен с всички ваканции и неучебни дни.

6-12 клас - Посещенията могат да са от по 3 или 4 учебни часа, в зависимост от възрастта. Тук обучението може да приключи в рамките на един учебен срок или по-кратко, като в следващия, курсистът да продължи с по-високото ниво.

Летни групи - Всички курсисти, независимо от възрастта си, могат да продължат обучението си в Езикова школа "Омега" и през летните месеци. Учебния план в тези групи има за цел затвърждаване на наученото и придобиване на нови знания.

График на предстоящите групови обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛОЦЕНА 
Английски език 1-6 клас100 уч. ч.пон. и сряда16:50 - 18:10 ч.07.10 - май 2020 г.670 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Английски език 1-6 клас100 уч. ч.пон. и сряда10:40 - 12:00 ч.07.10 - май 2020 г.670 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Английски език 1-6 клас100 уч. ч.съб. и неделя09:40 - 11:00 ч.06.10 - май 2020 г.670 лв.ЗАПИШИ СЕ!

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по английски?
Индивидуално обучение

Индивидуалните занимания следват изцяло темпото, желанията и възможностите на курсистите. Те може да са интензивни или плавни като ученикът определя честотата на уроците. Дните и часовете за посещения са в удобното за курсиста време, могат да се фиксират или променят седмица за седмица.

При индивидуално обучение се предлагат четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

 • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
 • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
 • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
 • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

 • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
 • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Подробна информация за обучението по английски за деца ще намерите тук:
Подготовка за сертификатни изпити

Ако вашeто дете иска да се подготви за сертификатен изпит, при нас можете да намерите отличен професионален екип, който ще ви помогне. Сто процента от нашите курсисти показват отлични резултати на сертификатните изпити.

Подробна информация за подготовката за сертификатен изпит ще намерите тук:
Летни групи

Всички деца, обучаващи се в групи през учебната година, имат възможност да продължат обучението си по английски език в нашите летни програми, които целят подготовка за формата по всички компоненти на езиковите изпити на Кеймбридж.

Летните групи съобразяват нивото на натоварване за децата с разнообразие от материали и проекти, групови задачи и други, за да не е натоварването прекалено за ваканцията. Освен образователни и с конкретни обучителни цели курсовете предлагат забавление за децата и възможност да комуникират на езика с техни връстници и деца на същото ниво.

Децата, които не са се обучавали през учебната година в Езикова школа „Омега“ също могат да се включат в приключението на летните ни курсове. Те ще се насладят на различните по тип обучителни задачи и ще могат да изразят себе си в ученето на английски, ще общуват с други деца и обменят опит.

Подробна информация за  нашите летни групи ще намерите тук:
Само в "Омега" получавате и:
 • При първата ни среща, вашето дете работи със специалист методолог. Неговата функция е на езиков одит, който определя нивото на знанията му.
 • Непрекъсната комуникация с родителите. Вие получавате информация как се справя детето ви в часовете и как усвоява материала, а при нужда ви осведомяваме и за домашни работи или забележки по направени тестове.
 • Допълнително, всяка седмица по електронна поща се изпраща програмата за следващата седмица.
 • Безплатен пробен час

Заяви безплатен пробен час!

Колебаете се дали нашите курсове за подходящи за вашето дете? Заявете своята безплатна консултация с методолог, който ще ви помогне да изберете най-подходящото обучение за вашето дете.

За кого е подходящо обучението?
 • Индивидуалното обучение е подходящо за деца от всички възрасти - от 1 до 12 клас.
 • Препоръчва се, когато нивото на езика е междинно, тоест детето има пропуски в усвояването на граматика или лексика или при уменията за слушане, разбиране и говорене.
 • Подходящо е и за онези, които изпитват затруднения да работят дори в малка група и предпочитат цялото внимание на преподавателя върху себе си.