Немски език за деца

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово обучение

Групите са от 100 учебни часа, които се разпределят в 2 седмични посещения.

1-6 клас - всяко посещение е от по 2 учебни часа /1 уч.ч. е 40 мин./. Обучението е целогодишно. Заниманията стартират през октомври и приключват в края на май. Графикът е съобразен с всички ваканции и неучебни дни.

6-12 клас - Посещенията могат да са от по 3 или 4 учебни часа, в зависимост от възрастта. Тук обучението може да приключи в рамките на един учебен срок или по-кратко, като в следващия, курсистът да продължи с по-високото ниво.

График на предстоящите групови обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛОЦЕНА 
Немски език 1-6 клас100 уч. ч.пон. и сряда16:50 - 18:10 ч.07.10 - май 2020 г.670 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Немски език 1-6 клас100 уч. ч.пон. и сряда10:40 - 12:00 ч.07.10 - май 2020 г.670 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Немски език 1-6 клас100 уч. ч.съб. и неделя09:40 - 11:00 ч.06.10 - май 2020 г.670 лв.ЗАПИШИ СЕ!

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по немски?
Индивидуално обучение

Индивидуалните занимания следват изцяло темпото, желанията и възможностите на курсистите. Те може да са интензивни или плавни като ученикът определя честотата на уроците. Дните и часовете за посещения са в удобното за курсиста време, могат да се фиксират или променят седмица за седмица.

При индивидуално обучение се предлагат четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

 • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
 • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
 • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
 • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

 • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
 • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Подробна информация за обучението по немски за деца ще намерите тук:
Само в "Омега" получавате и:
 • При първата ни среща, вашето дете работи със специалист методолог. Неговата функция е на езиков одит, който определя нивото на знанията му.
 • Непрекъсната комуникация с родителите. Вие получавате информация как се справя детето ви в часовете и как усвоява материала, а при нужда ви осведомяваме и за домашни работи или забележки по направени тестове.
 • Допълнително, всяка седмица по електронна поща се изпраща програмата за следващата седмица.
 • Безплатен пробен час

Заяви безплатен пробен час!

Колебаете се дали нашите курсове за подходящи за вашето дете? Заявете своята безплатна консултация с методолог, който ще ви помогне да изберете най-подходящото обучение за вашето дете.

За кого е подходящо обучението?
 • Индивидуалното обучение е подходящо за деца от всички възрасти - от 1 до 12 клас.
 • Препоръчва се, когато нивото на езика е междинно, тоест детето има пропуски в усвояването на граматика или лексика или при уменията за слушане, разбиране и говорене.
 • Подходящо е и за онези, които изпитват затруднения да работят дори в малка група и предпочитат цялото внимание на преподавателя върху себе си.
Заложете на немския

Немският е чудесен избор за старт в чуждоезиковото обучението. Той е по-труден от повечето романски езици, но тъкмо това го прави и подходящ за начало. Малчуганите са изключително възприемчиви, учат интуитивно и с подражание. Всичко това ще улесни възприемането на езика и изграждането на усет към него още в ранна възраст.

Немският може да им послужи и като база, от която в последствие да надграждат в обучението по други чужди езици. Той е и един от най-използваните в международната бизнес комуникация. Чудесните германски университети са още една причина, да поискате детето да започне с уроците от рано.