Уроци по немски език

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово обучение

Груповото обучение по немски в езикова школа “Oмега“ се провежда по системата Menschen на издателство Hueber за нивата от А1 до В1. Всяко едно от нивата е разделено на две поднива. За нивата В1+ и В2 системата на обучение е Sicher на издателство Hueber е продължението на предходната система на обучение. И двете учебни системи са съобразени с компонентите на OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка) /четене, писане, слушане и говорене/. Комплектът включва учебник и учебна тетрадка с аудио CD, а сайтът на издателство Hueber предлага множество онлайн упражнения.

Нивата А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1, В1.2 са с продължителност 70 уч. ч. (1 уч.ч. е 40 минути). По-високите В1+ и В2 са с продължителност 100 уч. ч..

Групите са от максимум 10 души.

График на предстоящите групови обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА 
Немски език А1.170 уч. ч.вт. и четвъртък18:10 -21:00 ч.14.11 - 28.01.2020г.280 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Немски език А1.270 уч. ч.пон. и сряда18:10 -21:00 ч.09.10 - 09.12.2019г.280 лв.ЗАПИШИ СЕ!

Имате нужда от още информация за нашите групови курсове по немски?
Индивидуално обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. – максималната продължителност може да е 5 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по немски:
Разговорни курсове

Разговорните курсове по немски в Езикова школа "Омега" са само индивидуални. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по езика. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на немски език.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.

Научете повече за нашите разговорни курсове по немски:
Онлайн обучение

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим ?
  • Голяма част от фирмите и корпорациите в Европа го използват в своята комуникация.
  • Независим и силно изразен, той е с уникална културна идентичност, даваща му звучене което не може да се сбърка.
  • Германската литература и музика са прекрасни. Но за да достигне истински до тях, човек трябва да чете в оригинал, а научаването на немски ще ви покаже непреводими бисери в огърлицата на езика.

Немският език е от западната група на германските езици и е официален в Германия, Австрия и един от официалните езици в Швейцария и Люксембург. Основите на общоприетия книжовен немски са поставени от Мартин Лутер.

За някои хора той е рязък и отсечен, но истината е, че звучи по свой, уникален, особено красив начин. Труднодостъпен и със сравнително сложна граматика, този език ще ви очарова все повече с навлизането в тайните му. Той е в основата на централно европейските езици, включително английски и френски.

Ако искате да се докоснете до същността му, може веднага да започнете курс при нас. Вие ще изберете формата на обучението и интензивността на уроците.