ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Онлайн курсове по испански език

 • Онлайн курсове:
 • Курсове за възрастни:
 • Курсове за деца:
 • Курсове за фирми:
 • Как да научим испански език онлайн?

  Онлайн курсовете са удобен и ефективен начин да вместите уроците по испански език в забързаното ежедневие. Учите от вкъщи или от офиса, сами избирате времето за среща с преподавател и имате 24 часов достъп до всички учебни помагала, аудио и видео ресурси.

  Онлайн курсовете на езикова школа „Омега“ са индивидуални и изцяло съобразени с нуждите на съвременния динамичен човек.

  С какви материали ще разполагате?

  Работим по системата „Nuevo VEN“ от ниво А1 до С1. Учебникът и учебната тетрадка са на разположение на курсиста по всяко време – вградени в платформата. Всяко ниво е разработено с инструкции, които да улеснят самостоятелната работа. Към всеки урок са добавени и необходимите аудио и видео материали.
  Ако искате да се подготвяте за сертификатен изпит, да преминете разговорен или бизнес курс или просто да опресните знанията си, в зависимост от конкретните ви нужди, ще получите вградени в платформата необходимите учебници и материали, по които ще работите с преподавател.

  С каква продължителност и интензивност са курсовете?

  Онлайн обучението в езикова школа „Омега“ е индивидуално и на абонаментен план. Може да избирате между 1, 3 или 6 месеца. Към всеки абонаментен план получавате достъп до платформата и курса, който сте избрали в рамките на абонамента и съответния брой часове с преподавател във виртуална класна стая.
  Вие избирате интензивността на курса спрямо потребностите и свободното си време. Вие избирате деня и часа за виртуалните класни стаи от понеделник до неделя в работното време на школата.

  Как се провежда урок във виртуална класна стая?

  След като урокът е насрочен, той се записва на вашето работно табло, от където в уговорения ден и час влизате във виртуалната класна стая. Там се срещате на живо с вашия преподавател – виждате се, чувате се и можете да правите различните упражнения – устно и писмено. По време на урока и курсистът, и преподавателят могат да пишат върху виртуалната бяла дъска, която разполага с много интерактивни инструменти, които улесняват онагледяването и възприемането на материала. Курсистът може да си води записки във виртуалния бележник, които да запамети на компютъра си преди края на урока. След края на виртуалната класна стая тя се превръща във ваш видео архив и вие може да се връщате към него, ако имате нужда да чуете отново някое обяснение или просто, за да преговорите.

  Как да определите нивото си и колко струва това?

  Проверката на точното ниво на езика ви е безплатна и препоръчителна преди старта на обучението. Ако не сте сигурни на какво ниво са знанията ви, ние ще ви изпратим тест. Ако имате нужда от допълнителна проверка или насочване, може да запишете час с методист във виртуална класна стая.

  Колко и кои нива можете да учите онлайн?

  • А1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1

  Всички нива са съобразени с Европейска езикова рамка.
  Можете да запишете и разговорни или бизнес ниво, подготовка за сертификатен изпит – D.E.L.E.

  Получавате ли сертификат?

  Да, получавате сертификат по Европейска езикова рамка след успешно положен тест в края на нивото.

  Защо да изберете езикова школа „Омега“?

  С Онлайн платформата ни се работи лесно без да са необходими специални умения или приложения. Използваме подбрани системи, които осигуряват ефективно усвояване на материала и работят върху изграждането и затвърждаването на новите знания. Работим с преподаватели филолози с дългогодишен опит.
  Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите.

  СТЪПКИ НА ЗАПИСВАНЕ
  1

  Изберете кой чужд език искате да изучавате и как?

  За нас е важно курсовете ни да са
  „по ваша мярка“.

  2

  Обадете ни се на телефон 02/423 21 21 (0878 566 537 за мобилни устройства) или заявете директно курс.

  3

  Запазете си безплатен час с методолог, с който да изберете най-подходящия курс.

  * не важи за курсисти, които започват от начално ниво

  4

  Заплатете курса на място в школата или по банков път. Възможно е и плащане на две вноски.