Онлайн курсове по английски език

Как да научим език онлайн?

Oнлaйн ĸypcoвeтe ca yдoбeн и eфeĸтивeн нaчин дa вмecтитe ypoцитe пo aнглийcĸи eзиĸ в зaбъpзaнoтo eжeднeвиe. Учитe oт вĸъщи или oт oфиca, caми избиpaтe вpeмeтo зa cpeщa c пpeпoдaвaтeл и имaтe 24 чacoв дocтъп дo вcичĸи yчeбни пoмaгaлa, ayдиo и видeo pecypcи. Не, тук нестава дума за английски самоучител онлайн! Ние работим с реални учители в реално време.
Няма ограничения в нивото – може да стартирате с уроци по английски за начинаещи или направо за напреднали. 

Oнлaйн ĸypcoвeтe нa eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“ ca индивидyaлни и изцялo cъoбpaзeни c нyждитe нa cъвpeмeнния динaмичeн чoвeĸ.

Как да определите нивото си и колко струва това?

Проверката на точното ниво на езика ви е БЕЗПЛАТНО и препоръчително преди старта на обучението. Ако не сте сигурни на какво ниво са знанията ви ние ще ви изпратим тест. Ако имате нужда от допълнителна проверка или насочване, може да запишете час с методолог във виртуална класна стая.

Как се провежда урок във виртуална класна стая?

След като урокът е насрочен, той се записва на вашето работно табло, от където в уговорения ден и час влизате във виртуалната класна стая. Там се срещате на живо с вашия преподавател – виждате се, чувате се и можете да правите различните упражнения – устно и писмено. По време на урока и курсистът и преподавателят могат да пишат върху виртуалната бяла дъска, която разполага с много интерактивни инструменти, които улесняват онагледяването и възприемането на материала. Курсистът може да си води записки във виртуалния бележник, които да запамети на компютъра си преди края на урока. След края на виртуалната класна стая тя се превръща във ваш видео архив и вие може да се връщате към него, ако имате нужда да чуете отново някое обяснение или просто за да преговорите.

Абонаментни планове
ЕДНОМЕСЕЧЕН
 • 1 месец достъп
 • 12 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ТРИМЕСЕЧЕН
 • 3 месеца достъп
 • 21 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ШЕСТМЕСЕЧЕН
 • 6 месеца достъп
 • 42 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
Цени на онлайн обучението
НИВО1 месец/12 уч.ч.3 месеца/21 уч.ч.6 месеца/ 42 уч.ч.
A1160 лв.263 лв.483 лв.
A2160 лв.263 лв. 483 лв.
B1190 лв.294 лв.525 лв.
B2190 лв.294 лв.525 лв.
C1230 лв.389 лв.735 лв.
Подготовка за изпит230 лв.389 лв.735 лв.
Разговорно и бизнес ниво190 лв.294 лв.525 лв.
Български език за чужденци190 лв.294 лв.525 лв.
Започнете своето онлайн обучение още днес!
Често задавани въпроси
Защо да уча в езикова школа „Омега“?

С Онлайн платформата ни се работи лесно без да са необходими специални умения или приложения. Използваме подбрани системи, които осигуряват ефективно усвояване на материала и работят върху изграждането и затвърждаването на новите знания. Работим с преподаватели филолози с дългогодишен опит.

При въпроси не се колебайте, а се свържете с нас!

С какви материали ще разполагам?

Работим по системата English File от ниво А1 до C1. Учебникът и учебната тетрадка са на разположение на курсиста по всяко време – вградени в платформата. Всяко ниво е разработено с инструкции, които да улеснят самостоятелната работа. Към всеки урок са добавени и необходимите аудио и видео материали.

Ако искате да се подготвяте за сертификатен изпит, да преминете разговорен или бизнес курс или просто да опресните знанията си, в зависимост от конкретните ви нужди, ще получите вградени в платформата необходимите учебници и материали, по които ще работите с преподавател.

С каква продължителност и интензивност са курсовете?

Онлайн обучението в езикова школа „Омега“ е индивидуално и на абонаментен план. Може да избирате между 1, 3 или 6 месеца. Към всеки абонаментен план получавате достъп до платформата и курса, който сте избрали в рамките на абонамента и съответния брой часове с преподавател във виртуална класна стая.

Вие избирате интензивността на курса спрямо потребностите и свободното си време. Вие избирате деня и часа за виртуалните класни стаи от понеделник до неделя в работното време на школата.

Колко и кои нива мога да уча онлайн?

Онлайн можете да учите нивата от А1 до C1. Всички нива са съобразени с Европейска езикова рамка.

Можете да запишете и разговорни или бизнес ниво, подготовка за сертификатен изпит.

Ще получа ли сертификат?
Да, получавате сертификат по Европейска езикова рамка след успешно положен тест в края на нивото.