Курсове по български език за чужденци

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Индивидуално обучение

Обучението по български език за чужденци в Езиковa Школа „Омега“ се провежда индивидуално - присъствено и онлайн. Специфичността на този курс налага уроците да се водят през друг чужд език, което затруднява сформирането на групи.
При присъственото  обучение Езиковa школа „Омега” предлага четири пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 60 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 5 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в Езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 ч.
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч.
Вижте повече информация за индивидуалното обучение по български:
Онлайн обучение

Заяви безплатна предварителна консултация!

Предварителната консултация с методолог информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит. 

Защо да учим ?

България е малка страна, но въпреки това е привлекателна дестинация за туризъм и все по-желан бизнес партньор. Много хора от целия свят избират да работят или живеят именно тук. Това е естествена причина и интересът към българския да се увеличава.

Всеки чужденец, който живее в България или временно пребивава тук, има нужда да комуникира свободно и да може да се изразява.

Познанията по български са в помощ на всеки, който иска да учи, работи или живее в България и да се чувства спокоен, че може да изкаже с думи своите мисли.

Затова езикова школа „Омега“ предлага гъвкави програми за чужденци в обучението по български език. Курсовете са индивидуални и са изцяло съобразени със специфичните нужди и желания на всеки курсист. Уроците може да се провеждат през английски, френски и италиански.