Онлайн курсове по руски език

Как да научим език онлайн?

Искате да учите руски без това да натоварва и без друго ангажирания ви график? Още ли мислите, че руски самоучител ще ви помогне? Подходете практично, не пилейте пари и време, а заложете на сигурното – онлайн обучение по руски език в Езикова школа “Омега”!

Учитe oт вcяĸa тoчĸa нa cвeтa, caми избиpaтe вpeмeтo зa cpeщa c пpeпoдaвaтeл и имaтe 24 чacoв дocтъп дo вcичĸи yчeбни пoмaгaлa, ayдиo и видeo pecypcи. Beчe нe e нyжнo дa ce cъoбpaзявaтe c тpaфиĸa и дa гyбитe вpeмe в път. Нашите уроци по руски следват класическите принципи на преподаването на чужд език, но са много по-гъвкави и удобни. Онлайн платформата ни ви дава свобода на достъпа до учебните материали по всяко време. Във виртуалната класна стая работите с реален преподавател, който е изцяло на ваше разположение и ще ви подкрепя и напътства докато усвоявате граматиката на руски език онлайн.

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
Групово онлайн обучение

Езиковите курсове в езикова школа „Омега“ са съобразени с OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка) и се провеждат по системата Контакт. Тя е сред най-предпочитаните от курсистите, заради лекотата, с която се усвоява материала.

Нивата А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1, В1.2 са с продължителност 60 уч. ч. (1 уч.ч. е 40 минути). По-високите В1+ е с продължителност 100 уч. ч.. а В2+ е 120 уч.ч.

Групите са от максимум 10 души.

График на предстоящите групови онлайн обучения:

КУРС И НИВОХОРАРИУМДНИЧАСНАЧАЛО И КРАЙЦЕНА 
Руски език А1.160 уч.ч. вт. и четвъртък19:00 - 21:00 ч. 07.10 - 07.12.2021 г.198 лв.ЗАПИШИ СЕ!
Руски език А2.160 уч.ч. пон. и сряда19:00 - 21:00 ч. 13.10 - 20.12.2021 г.240 лв.ЗАПИШИ СЕ!

Имате нужда от още информация за нашите групови онлайн курсове по руски?
Индивидуално онлайн обучение

При индивидуално обучение Езиковa школа „Омега” предлага три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

 • пакет от 10 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 1 месец
 • пакет от 24 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 3 месеца
 • пакет от 48 уч. ч.– с максималната продължителност може да е 6 месеца

График на занятията

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да има онлайн занятия в Езикова школа „Омега“.

Как да определите нивото си и колко струва това?

Проверката на нивото е БЕЗПЛАТНА! Препоръчително е да направите тест за нивата след А1. Той също е онлайн, а ако е необходимо, може да запишете час за среща с методолог – също безплатно.

Как се провежда урок във виртуална класна стая?

Всеки насрочен час се записва на работното табло във вашия профил в онлайн платформата ни. В началото на часа, бутона за достъп до виртуалната стая се активира и вие можете да влезете в нея. Внимание – ако се опитате да го направите преди уговорения час, може да блокирате стаята, затова е добре да се придържате към уговорения график!

Вашата среща с преподавателя е наживо, а работата в часа не се различава особено от индивидуалното присъствено обучение. Виртуалната бяла дъска позволява на вас и преподавателя да пишете върху нея, както и истинската. Тук обаче разполагате с много интерактивни инструменти, които улесняват онагледяването и възприемането на материала. Записките ви от виртуалният бележник, по време на часа, може да се запаметят на компютъра преди края на урока. Ако сте пропуснали да запишете нещо важно, може да се върнете към урока и по-късно, като изгледате архивираното от него видео.

Абонаментни планове за индивидуално обучение
ЕДНОМЕСЕЧЕН
 • 1 месец достъп
 • 10 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ТРИМЕСЕЧЕН
 • 3 месеца достъп
 • 24 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ШЕСТМЕСЕЧЕН
 • 6 месеца достъп
 • 48 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
Цени за индивидуално онлайн обучение
НИВО1 месец/10 уч.ч.3 месеца/24 уч.ч.6 месеца/ 48 уч.ч.
A1198 лв.428 лв.808 лв.
A2198 лв.428 лв.808 лв.
B1238 лв.508 лв.968 лв.
B1+238 лв.508 лв.968 лв.
B2238 лв.508 лв.968 лв.
C1278 лв.608 лв.1158 лв.
Подготовка за изпит278 лв.608 лв.1158 лв.
Разговорно и бизнес ниво238 лв.508 лв.968 лв.
Български език за чужденци238 лв.508 лв.968 лв.
Започнете своето онлайн обучение още днес!
Често задавани въпроси
Защо да уча в езикова школа „Омега“?

С Онлайн платформата ни се работи лесно без да са необходими специални умения или приложения. Използваме подбрани системи, които осигуряват ефективно усвояване на материала и работят върху изграждането и затвърждаването на новите знания. Работим с преподаватели филолози с дългогодишен опит.

При въпроси не се колебайте, а се свържете с нас!
С какви материали ще разполагам?

Учебникът и учебната тетрадка са по системата Контакт и са на разположение на курсиста по всяко време – вградени в платформата. Всяко ниво е разработено с инструкции, които да улеснят самостоятелната работа. Към всеки урок са добавени и необходимите аудио и видео материали.

Ако искате да се подготвяте за сертификатен изпит, да преминете разговорен или бизнес курс или просто да опресните знанията си, в зависимост от конкретните ви нужди, ще получите вградени в платформата необходимите учебници и материали, по които ще работите с преподавател.

С каква продължителност и интензивност са курсовете?

Онлайн обучението в езикова школа „Омега“ е индивидуално и на абонаментен план. Може да избирате между 1, 3 или 6 месеца. Към всеки абонаментен план получавате достъп до платформата и курса, който сте избрали в рамките на абонамента и съответния брой часове с преподавател във виртуална класна стая.

Вие избирате интензивността на курса спрямо потребностите и свободното си време. Вие избирате деня и часа за виртуалните класни стаи от понеделник до неделя в работното време на школата.

Колко и кои нива мога да уча онлайн?

Онлайн можете да учите нивата от А1 до C1. Всички нива са съобразени с Европейска езикова рамка.

Можете да запишете и разговорни или бизнес ниво, подготовка за сертификатен изпит.

Ще получа ли сертификат?

Да, получавате сертификат по Европейска езикова рамка след успешно положен тест в края на нивото.