Онлайн курсове

Какво трябва да знаете за онлайн обучението?
ОНЛАЙН КУРСОВЕ 17

Онлайн уроците в езикова школа Омега не са на запис – учителят и учениците взаимодействат в реално време чрез аудио и видео комуникация и текстови съобщения (чат функция). Благодарение на това учениците могат едновременно да гледат и слушат учителя и да следят урока и илюстрирането на учебното съдържание.

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

Всеки урок във виртуалната класна стая се записва, което автоматично го превръща във видео урок, който дори след приключването му, е на разположение на ученика през периода на целия му абонамент.

Преди стартиране на онлайн курса ученикът получава всички материали, които са необходими по време на обучението. Те ще са на разположение в платформата през целия период на курса.

Всеки ученик има неограничен достъп до платформата и всички учебни материали по време на обучението си, тоест до изтичането на заявения абонамент.

При затруднения с учебния материал, ученикът може писмено да задава своите въпроси чрез чат функцията във виртуалната класна стая. Преподавателят ще отговори на допълнителните въпроси в рамките на ден.

При завършване на онлайн курс по английски, немски, френски, испански, италиански, руски или български език, ученикът се явява на тест, на база на който получава Сертификат за владеене на езика по Обща европейска езикова рамка. Той му дава възможност да удостовери придобитите знания и умения.

Абонаментни планове
ЕДНОМЕСЕЧЕН
 • 1 месец достъп
 • 12 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ТРИМЕСЕЧЕН
 • 3 месеца достъп
 • 21 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ШЕСТМЕСЕЧЕН
 • 6 месеца достъп
 • 42 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
Изберете език

В езикова школа „Омега“ знаем, че за да постигнем добър резултат най-важно е от къде ще започнем. Затова имаме индивидуален подход и в определяне на стартово ниво на владеене на желания от вас език – английски, немски, испански, италиански или руски. Това става чрез специално разработени от нас тестове и безплатна консултация с методолог на живо във виртуална класна стая. По този начин се прави обективна оценка на знанията ви, която помага да изберете най-подходящия курс.

Достъпът до платформата зависи от вида на абонамента и може да варира от 1 до 6 месеца. По този начин курсистът разполага по всяко време с наличните учебни помагала, тестове и изучен материал до момента. Достъп до онлайн платформата се осъществява с потребителско име и парола, които се предоставят от езикова школа „Омега“. Попълнете заявлението за курс или се свържете с нас на телефон: 02/423 21 21 или 0878 566 537, за да ги получите.

За да влезете в платформата се нуждаете единствено от устройство с интернет връзка (компютър, лаптоп, таблет), слушалки с микрофон и желание за учене. За достъп от мобилен телефон, трябва да сте сигурни, че имате постоянна и добра интернет връзка, за да може да участвате пълноценно в урока. Не е необходимо да инсталирате допълнителни програми. За да влезете в час, ви е необходим единствено някой от популярните интернет браузъри – Chrome, Safari, Mozilla Firefox. Моля, НЕ използвайте Internet Explorer! Преди началото на всеки виртуален урок системата прави проверка на вашата интернет връзка, камера, слушалки и микрофон, за да сте сигурни, че нищо няма да попречи да се насладите на един пълноценен урок.

В зависимост от избрания от курсиста абонамент, онлайн курсът може да съдържа от 12 до 42 учебни часа с преподавател. Продължителността на един учебен час е 40 минути.

Курсистът сам избира удобни за него дни и часове, съобразени с работното време на школата – от понеделник до петък от 9 до 21 часа, и в събота и неделя от 10 до 18 часа. Дните и часовете могат да се уточняват както предварително, така и след приключване на всеки урок. Това става чрез администрацията на школата, на посочените телефони и e-mail.

Заяви безплатна консултация!

Можете да получите допълнителна информация за нашите курсове като се запишете за безплатна консултация или се свържете с нас на посочените телефони.

Какви са предимствата на онлайн обучението?
 • Учите дистанционно, но със същите възможности, както в традиционната учебна стая. Изборът на преподаватели и езици е същият като при посещение на място. Езикова школа „Омега“ предлага курсове по английски, немски, испански, италиански и руски език. Няма разлика и в учебните материали и изучаваните теми. След приключването на обучението можете да се явите на изпит за сертификат за съответното ниво.
 • Възможност за диалог. Онлайн уроците не са на запис – те се случват в реално време като вие сте активен участник в процеса, можете да задавате въпроси и да получите своевременна обратна връзка.
 • Учите отвсякъде. Можете да се включите в онлайн уроците от всяка точка на света, стига да имате интернет връзка. Непредвидените ангажименти и пътувания вече не са проблем. Не е необходимо да планирате допълнително време за път, спестявате си задръстванията и не се притеснявате от метеорологичните условия и ремонтите по пътищата.
 • Учите в удобно време. Избирате сами времето си на „присъствие“ – сутрин, по обяд или вечер. Да научите език в обедната си почивка – защо не? Всичко е възможно, когато не сте ограничени от времето и пространството.
ОНЛАЙН КУРСОВЕ 1