Онлайн курсове

Изберете език
Какво трябва да знаете за онлайн обучението?
ОНЛАЙН КУРСОВЕ 17

Онлайн уроците в езикова школа Омега не са на запис – учителят и учениците взаимодействат в реално време чрез аудио и видео комуникация и текстови съобщения (чат функция). Благодарение на това учениците могат едновременно да гледат и слушат учителя и да следят урока и илюстрирането на учебното съдържание.

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

Всеки урок във виртуалната класна стая се записва, което автоматично го превръща във видео урок, който дори след приключването му, е на разположение на ученика през периода на целия му абонамент.

Преди стартиране на онлайн курса ученикът получава всички материали, които са необходими по време на обучението. Те ще са на разположение в платформата през целия период на курса.

Всеки ученик има неограничен достъп до платформата и всички учебни материали по време на обучението си, тоест до изтичането на заявения абонамент.

При затруднения с учебния материал, ученикът може писмено да задава своите въпроси чрез чат функцията във виртуалната класна стая. Преподавателят ще отговори на допълнителните въпроси в рамките на ден.

При завършване на онлайн курс по английски, немски, френски, испански, италиански, руски или български език, ученикът се явява на тест, на база на който получава Сертификат за владеене на езика по Обща европейска езикова рамка. Той му дава възможност да удостовери придобитите знания и умения.

Цени на индивидуално онлайн обучение
НИВО1 месец/10 уч.ч.3 месеца/24 уч.ч.6 месеца/ 48 уч.ч.
A1280 лв.600 лв.1140 лв.
A2280 лв.600 лв.1140 лв.
B1340 лв.720 лв.1360 лв.
B1+340 лв.720 лв.1360 лв.
B2340 лв.720 лв.1360 лв.
C1380 лв.840 лв.1600 лв.
Подготовка за изпит380 лв.840 лв.1600 лв.
Разговорно и бизнес ниво340 лв.720 лв.1360 лв.
Български език за чужденци340 лв.720 лв.1360 лв.
Цени на групово онлайн обучение
Вид курсЧасовеПродължителностЦена
А1.160 уч.ч.2 Месеца320 лв.
А1.260 уч.ч.2 Месеца320 лв.
А2.160 уч.ч.2 Месеца360 лв.
А2.260 уч.ч.2 Месеца360 лв.
В1.160 уч.ч.2 Месеца420 лв.
В1.260 уч.ч.2 Месеца420 лв.
В1+100 уч.ч.3 Месеца720 лв.
В2.160 уч.ч.2 Месеца440 лв.
В2.260 уч.ч.2 Месеца440 лв.
Разг.30 уч.ч.2 Месеца280 лв.
Започнете своето онлайн обучение още днес!
Абонаментни планове за индивидуално обучение
ЕДНОМЕСЕЧЕН
 • 1 месец достъп
 • 10 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ТРИМЕСЕЧЕН
 • 3 месеца достъп
 • 24 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат
ШЕСТМЕСЕЧЕН
 • 6 месеца достъп
 • 48 уч.ч. с преподавател
 • уроци в реално време
 • виртуална класна стая
 • безплатни учебници
 • сертификат

В езикова школа „Омега“ знаем, че за да постигнем добър резултат най-важно е от къде ще започнем. Затова имаме индивидуален подход и в определяне на стартово ниво на владеене на желания от вас език – английски, немски, испански, италиански или руски. Това става чрез специално разработени от нас тестове и безплатна консултация с методолог на живо във виртуална класна стая. По този начин се прави обективна оценка на знанията ви, която помага да изберете най-подходящия курс.

Достъпът до платформата зависи от вида на абонамента и може да варира от 1 до 6 месеца. По този начин курсистът разполага по всяко време с наличните учебни помагала, тестове и изучен материал до момента. Достъп до онлайн платформата се осъществява с потребителско име и парола, които се предоставят от езикова школа „Омега“. Попълнете заявлението за курс или се свържете с нас на телефон: 02/423 21 21 или 0878 566 537, за да ги получите.

За да влезете в платформата се нуждаете единствено от устройство с интернет връзка (компютър, лаптоп, таблет), слушалки с микрофон и желание за учене. За достъп от мобилен телефон, трябва да сте сигурни, че имате постоянна и добра интернет връзка, за да може да участвате пълноценно в урока. Не е необходимо да инсталирате допълнителни програми. За да влезете в час, ви е необходим единствено някой от популярните интернет браузъри – Chrome, Safari, Mozilla Firefox. Моля, НЕ използвайте Internet Explorer! Преди началото на всеки виртуален урок системата прави проверка на вашата интернет връзка, камера, слушалки и микрофон, за да сте сигурни, че нищо няма да попречи да се насладите на един пълноценен урок.

В зависимост от избрания от курсиста абонамент, онлайн курсът може да съдържа от 12 до 42 учебни часа с преподавател. Продължителността на един учебен час е 40 минути.

Курсистът сам избира удобни за него дни и часове, съобразени с работното време на школата – от понеделник до петък от 9 до 21 часа, и в събота и неделя от 10 до 18 часа. Дните и часовете могат да се уточняват както предварително, така и след приключване на всеки урок. Това става чрез администрацията на школата, на посочените телефони и e-mail.

Заяви безплатна консултация!

Можете да получите допълнителна информация за нашите курсове като се запишете за безплатна консултация или се свържете с нас на посочените телефони.

Какви са предимствата на онлайн обучението?
ОНЛАЙН КУРСОВЕ 1
Често задавани въпроси
Защо да уча в езикова школа „Омега“?

С Онлайн платформата ни се работи лесно без да са необходими специални умения или приложения. Използваме подбрани системи, които осигуряват ефективно усвояване на материала и работят върху изграждането и затвърждаването на новите знания. Работим с преподаватели филолози с дългогодишен опит.

При въпроси не се колебайте, а се свържете с нас!

С какви материали ще разполагам?

Работим по системите Menschen и Berliner Platz NEU от ниво А1 до C1. Учебникът и учебната тетрадка са на разположение на курсиста по всяко време – вградени в платформата. Всяко ниво е разработено с инструкции, които да улеснят самостоятелната работа. Към всеки урок са добавени и необходимите аудио и видео материали.

Ако искате да се подготвяте за сертификатен изпит, да преминете разговорен или бизнес курс или просто да опресните знанията си, в зависимост от конкретните ви нужди, ще получите вградени в платформата необходимите учебници и материали, по които ще работите с преподавател.

С каква продължителност и интензивност са курсовете?

Онлайн обучението в езикова школа „Омега“ е индивидуално и на абонаментен план. Може да избирате между 1, 3 или 6 месеца. Към всеки абонаментен план получавате достъп до платформата и курса, който сте избрали в рамките на абонамента и съответния брой часове с преподавател във виртуална класна стая.

Вие избирате интензивността на курса спрямо потребностите и свободното си време. Вие избирате деня и часа за виртуалните класни стаи от понеделник до неделя в работното време на школата.

Колко и кои нива мога да уча онлайн?

Онлайн можете да учите нивата от А1 до C1. Всички нива са съобразени с Европейска езикова рамка.

Можете да запишете и разговорни или бизнес ниво, подготовка за сертификатен изпит – DSD.

Ще получа ли сертификат?

Да, получавате сертификат по Европейска езикова рамка след успешно положен тест в края на нивото.