Защо вече всички учат английски онлайн?

Защо вече всички учат английски онлайн

Седите си в парка с таблет и околните си мислят, че слушате музика или гледате филм. Истината обаче е, че учите английски онлайн. За мнозина може да е странно, но не и за хората, които вече са пробвали и са се убедили колко удобен начин за обучение е това. Следващият път урокът може да е вкъщи на дивана или в офиса в обедната почивка. Тази свободен избор е причината много хора да започнат да учат английски онлайн.

   Времето – най-ценният ресурс на съвременния човек

Доста хора избират да учат английски онлайн, защото ходят на работа и свободното им време е доста ограничено. То е предимно вечер, но проблемът е, че след натоварен ден концентрацията е доста по-малка и запаметяването на нов материал е по-трудно. Придвижването до езиковата школа и прибирането вкъщи също отнема време, което може спокойно да бъде използвано за написване на домашни например. Когато учите английски онлайн може да се организирате да провеждате уроците в обедната почивка или уикендите, без да губите време, да пътувате, да търсите къде да паркирате и пр.

   Сертификат за владеене на език

Притесненията, че когато учите английски онлайн няма да получите сертификат за владеенето на езика, са напълно неоснователни. В езикова школа „Омега“ всеки курсист след завършване на курса се явява на тест. На негова база се издава сертификат по Обща европейска езикова рамка, с който можете да удостоверите своите новопридобити знания, независимо че сте учили английски онлайн, а не на място в школата.

   Същите условия, но повече привилегии

Когато учите английски онлайн, може да се възползвате от същите удобства, които предлага и реалната учебна стая – да виждате преподавателя, да разговаряте с него, да вдигате ръка, да задавате въпроси, да виждате учебния материал на дъската. Единствената разлика е, че връзката се осъществява през интернет.

Положението не е по-различно и при домашните. Ако учите английски онлайн, разполагате с график, в който може да намирате всички крайни дати за упражненията, както и материалите за самоподготовка, необходими за тяхното изпълнение.

Както става ясно, когато учите английски онлайн, не получавате по-различни условия от тези в реалната класна стая, но трябва да добавим и другите предимства освен удобството да учите от удобно за вас място. Едно от тях е, че имате възможност да задавате въпроси на преподавателя, когато нещо не ви е ясно и не е необходимо да чакате до следващия урок за това. Въпросите си пишете в платформата и получавате отговор до 24 часа.

Друго предимство, когато учите английски онлайн е, че разполагате със запис на урока след неговото изтичане, което ви помага да преговорите материала или да наваксате с него, ако не сте имали възможност да присъствате.

Ето затова всички учат английски онлайн – казано накратко, не губите нищо, а печелите повече! Обадете се още сега в езикова школа „Омега“, ако имате въпроси или нужда от повече информация.

Прочетете още:

 

Разгледайте още: