Учи езици от всяка точка на света

Учи езици от всяка точка на света

Колко пъти сте прекъсвали езиков курс, заради внезапни служебни ангажименти? Или пък редовно закъснявате за час, защото са ви задържали в службата, заради ужасния трафик или градския транспорт? Ако често се налага да пътувате по работа, това също не улеснява задачата, защото дългите прекъсвания в обучението ви пречат бързо да напредвате. Направете си труда да пресметнете, колко пари и време сте загубили по този начин! Добрата новина е, че вече не е необходимо да се съобразявате с времето, с градския транспорт и дори с континента, на който се намирате. Ако за вас ученето на чужд език е необходимост, вече е възможно да влизате в час с преподавател от България от всяка точка на света. При това няма да инсталирате никакви приложения или да ползвате някоя от социалните мрежи. Как се случва това? Ето няколко отговора на най-честите въпроси свързани с онлайн обучението на езикова школа „Омега“.

Какво ви е необходимо, за да стартирате онлайн езиков курс?

Единствено компютър и добра интернет връзка. И двете вече са част от ежедневието ни независимо дали работим или си почиваме. Тоест – няма да се наложи да влагате допълнителни средства, но пък ще спестите време.

Какво получавате при онлайн курс?

След като се запишете за избрания от вас курс, на мейла си получавате потребителско име и парола, с които да влизате в акаунта си в платформата на „Омега“. Не инсталирате нищо допълнително! Учебниците и всички допълнителни аудио и видео материали са налични в курса ви и са на ваше разположение 24 часа в денонощието. Към всеки урок има и допълнителни инструкции, които да ви насочват в самостоятелната работа.

Как се провежда онлайн обучението?

Уговаряте дните и часовете за срещите си с преподавател във виртуалната класна стая – в удобното за вас време, което може да е фиксирано или да се променя всяка седмица. Времето за самоподготовка зависи от вас, а всички необходими учебници и материали са само на клик разстояние.

Ако сте мобилен човек, но искате да учите чужди езици с доказано професионални преподаватели, онлайн обучението на езикова школа „Омега“ е решението за вас. Може да организирате курса според удобното за вас време без да се налага да закъснявате или прекъсвате обучението си. Изберете езика, който искате да учите онлайн и ни се обадете!

Повече информация за онлайн езиковите курсове на „Омега“ може да намерите тук https://omegals.bg/kursove/onlajn-kursove/
Свържете се с нас, за да разберете кога и как можете да стартирате – тел.: 02/423 21 21; моб.: 0878 566 537; email: office@omegals.bg

 

Разгледайте още:

© 2024 Всички права запазени | Езикова школа Омега

Изработено от Advento.bg