Отворете бизнеса си към света

Отворете бизнеса си към света

Вашата фирма може да покрие всеки международен стандарт, имате чудесен екип и искате да разширите бизнеса си? Или пък границите на България отдавна са ви отеснели и вече сте намерили нови пазари навън? Тогава ви остава само още една стъпка – да преодолеете езиковата бариера в общуването с партньорите си.
Фирменото чуждоезиково обучение е един от най-лесните начини за това. Как се случва то в езикова школа „Омега“, за кого е подходящо и как да извлечете максимална полза от него, можете да научите от следващите редове.

 Защо е полезен фирменият курс по чужд език?

Най-очевидното преимущество е, че така повишавате нивото на езикова компетентност на вашия персонал. Това ще улесни работата на всеки един от вашите служители и ще се отрази благоприятно на целия бизнес.
Още една от ползите е, че курсът по чужд език може да бъде и чудесен начин за сплотяване на екипа. В процеса на обучение ще се заздравят приятелските връзки в колектива и ще се повиши духът на сътрудничество между обучаемите.

И не на последно място – то подпомага креативността. Езикът е тясно свързан с нашето възприемане на света. Усвояването на чужд език не просто дава ново средство за комуникация, но и помага да видим всичко от различна гледна точка. Това го превръща в мощен инструмент за стимулиране на творческата енергия, от който можете да се възползвате.

За кои сфери на работа ще е най-необходим?

Търговски отдел – това са хората, които са в пряка връзка с вашите клиенти от цял свят. Затова е важно те да нямат проблем в общуването на английски или друг език, ако това е необходимо във вашата работа.

  • Отдел човешки ресурси – това са хората, които отговарят за качествения подбор на вашия персонал. Самите те трябва да са добре подготвени, включително откъм езикова компетентност, за да могат да подбират правилния екип.
  • Връзки с обществеността – ако държите да сте добре позиционирани на международния пазар, е важно хората, които отговарят за корпоративния имидж, да могат да боравят свободно с повече от един чужд език.
  • Технически отдел – продукцията, която предлагате има нужда не само от реклама, но и от презентация. Кой може да направи това по-добре от хората, които са създали изделието? За да поверите презентациите на тях обаче, те също трябва да могат да говорят свободно не само на родния си език.

Подходящо е за всички – малки и големи фирми

Размерът на бизнеса ви няма значение, той определя единствено броя на хората, които ще искате да включите в курса по чужд език.

Езикова школа „Омега“ може да ви помогне да организирате вашето фирмено обучение по чужд език. Ние разполагаме с опитни преподаватели и гъвкави програми, които да се впишат в най-удобното за вашата компания време. Предлагаме езиково фирмено обучение по:

  • Английски език;
  • Немски език;
  • Испански език;
  • Италиански език;
  • Френски език;
  • Руски език.Всички наши курсове са съобразени с работното време и специфични изисквания на всяка компания. Може да изберете групово или индивидуално обучение спрямо нуждите на вашия екип. Курсът може да се провежда в нашите учебни зали, разположени в идеалния център на София или на посочено от вас място.

За да научите повече за предлаганите от езикова школа „Омега“ фирмени обучения, разгледайте нашия сайт: https://omegals.bg/kursove/za-firmi/

Свържете се с нас, за да разберете кога и как можете да стартирате – тел.: 02/423 21 21; моб.: 0878 566 537; email: office@omegals.bg

 

Разгледайте още: