• +359 878 566 537
  • 02/423 21 21

Отворете бизнеса си към света

Отворете бизнеса си към света
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Вашата фирма може да покрие всеки международен стандарт, имате чудесен екип и искате да разширите бизнеса си? Или пък границите на България отдавна са ви отеснели и вече сте намерили нови пазари навън? Тогава ви остава само още една стъпка – да преодолеете езиковата бариера в общуването с партньорите си.
Фирменото чуждоезиково обучение е един от най-лесните начини за това. Как се случва то в езикова школа „Омега“, за кого е подходящо и как да извлечете максимална полза от него, можете да научите от следващите редове.

 Защо е полезен фирменият курс по чужд език?

Най-очевидното преимущество е, че така повишавате нивото на езикова компетентност на вашия персонал. Това ще улесни работата на всеки един от вашите служители и ще се отрази благоприятно на целия бизнес.
Още една от ползите е, че курсът по чужд език може да бъде и чудесен начин за сплотяване на екипа. В процеса на обучение ще се заздравят приятелските връзки в колектива и ще се повиши духът на сътрудничество между обучаемите.

И не на последно място – то подпомага креативността. Езикът е тясно свързан с нашето възприемане на света. Усвояването на чужд език не просто дава ново средство за комуникация, но и помага да видим всичко от различна гледна точка. Това го превръща в мощен инструмент за стимулиране на творческата енергия, от който можете да се възползвате.

За кои сфери на работа ще е най-необходим?

Търговски отдел – това са хората, които са в пряка връзка с вашите клиенти от цял свят. Затова е важно те да нямат проблем в общуването на английски или друг език, ако това е необходимо във вашата работа.

  • Отдел човешки ресурси – това са хората, които отговарят за качествения подбор на вашия персонал. Самите те трябва да са добре подготвени, включително откъм езикова компетентност, за да могат да подбират правилния екип.
  • Връзки с обществеността – ако държите да сте добре позиционирани на международния пазар, е важно хората, които отговарят за корпоративния имидж, да могат да боравят свободно с повече от един чужд език.
  • Технически отдел – продукцията, която предлагате има нужда не само от реклама, но и от презентация. Кой може да направи това по-добре от хората, които са създали изделието? За да поверите презентациите на тях обаче, те също трябва да могат да говорят свободно не само на родния си език.

Подходящо е за всички – малки и големи фирми

Размерът на бизнеса ви няма значение, той определя единствено броя на хората, които ще искате да включите в курса по чужд език.

Езикова школа „Омега“ може да ви помогне да организирате вашето фирмено обучение по чужд език. Ние разполагаме с опитни преподаватели и гъвкави програми, които да се впишат в най-удобното за вашата компания време. Предлагаме езиково фирмено обучение по:

  • Английски език;
  • Немски език;
  • Испански език;
  • Италиански език;
  • Френски език;
  • Руски език.Всички наши курсове са съобразени с работното време и специфични изисквания на всяка компания. Може да изберете групово или индивидуално обучение спрямо нуждите на вашия екип. Курсът може да се провежда в нашите учебни зали, разположени в идеалния център на София или на посочено от вас място.

За да научите повече за предлаганите от езикова школа „Омега“ фирмени обучения, разгледайте нашия сайт: https://omegals.bg/kursove/za-firmi/

Свържете се с нас, за да разберете кога и как можете да стартирате – тел.: 02/423 21 21; моб.: 0878 566 537; email: office@omegals.bg

 

Разгледайте още:

© 2020 Всички права запазени | Езикова школа Омега

Изработено от Advento.bg