• +359 878 566 537
  • 02/423 21 21

Отваряме врати

vuzstanovqvane-na-rabota
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Предвид динамичната обстановката в страната и реалния риск от разпространение на COVID-19, екипът на езикова школа „Омега“ поставя на първо място здравето на курсистите и ангажираните в дейността на школата.

По тази причина, офисът ни ще бъде отворен за приемане на запитвания и извършване на входящи тестове за определяне на ниво и записване на следващ курс. Ще работим с

Какви мерки взема екипът на школата, за да осигури спокойствие и удобство за курсистите?

  • В офиса, считано от 18 май, ще бъдат приемани и обработвани запитвания, като това ще се случва индивидуално, в присъствието на администратор в школата.
  • Присъствени индивидуални курсове ще се провеждат в отделни стаи, само с преподавател.
  • До 31 септември 2020 всички групови занятия ще се провеждат единствено в онлайн платформата на школата, по предварително обявения за тях график. Курсистите, както и досега, ще имат възможност да предават домашните си и да участват в реално време в урока.

Всички предстоящи изпити за курсистите, които са предвидени да се проведат в периода от 14 май до 31 септември 2020 (включително) ще се провеждат изцяло онлайн. Подробна информация и инструкции за провеждането ще бъдат изпращани по имейл.

При възобновяване на присъствените групови занятия по-рано от предвидения срок, ще Ви информираме по имейл.

Ако имате въпроси или се нуждаете от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас по имейл: office@omegals.bg или на телефони +359 878 566 537 и/или 02/423 21 21.