Онлайн уроци по английски – бъди част от иновациите!

Онлайн уроци по английски – бъди част от иновациите

През последните години комуникираш с близките си, резервираш билети, гледаш филми, слушаш музика – по интернет. Повече от очаквано беше и образованието да се възползва от удобствата на тази дистанционна комуникация. Благодарение на нейното развитие сега ти можеш да имаш онлайн уроци по английски, без да се налага да излизаш от дома си.

Какви са тенденциите?

Пазарът на електронното обучение се развива с необичаен темп. Това се доказва от приходите, които то е генерирало през изминалата година. Само в САЩ цифрата достига 182 млрд. долара като се очаква да се повиши до 240 млрд. долара до 2023 година. В световен мащаб приходите са още по-големи.

Със сигурност преди години е имало скептици, които не са вярвали в успеха на този тип обучение. Само че взривното развитие на технологиите и все по-голямото навлизане на интернет услугите в нашето ежедневие водят до изненадващ обрат – при онлайн обучението за последните 16 години се наблюдава ръст от 900%. Впечатляващо, нали?

99% от учениците, които учат онлайн, потвърждават, че са подобрили уменията, знанията и опита си.  Неслучайно в световен мащаб се наблюдава нарастваща тенденция и все по-голямо търсене на алтернативи на традиционните курсове.

Още една причина за развитието на онлайн обучението е постоянното разширяване на опциите, които се използват за представяне на материала. Сюзън Олдридж, президент на Drexel University Online, потвърждава че учебните програми постоянно се усъвършенстват и използват все повече съвременните технологии.

Какви са опциите в България?

Ако си решил да започнеш онлайн уроци по английски, е добре да се насочиш към езикова школа с утвърдено име, в която преподавателите имат необходимия опит, защото въпреки улесненията на дистанционната форма на обучение, водеща фигура все пак остава учителят. В езикова школа „Омега“ онлайн обучението не е на запис и не се подготвяш сам, а контактуваш с реален учител, задаваш въпроси и получаваш обратна връзка на момента както при традиционния курс.

Да започнеш онлайн уроци по английски в началото може да е ново за теб, но много бързо ще свикнеш, че всичко за твоето обучение е на едно място – в платформата, в която можеш да намериш упражнения, инструкции за задачите, учебниците, домашните. Проблемът със забравените материали у дома или постоянното им носене напред назад остава в миналото.

Все повече хора избират да учат дистанционно, тъй като спестяват поне два часа, които отделят за пътуване до школата и обратно. Ако започнеш онлайн уроци по английски, можеш да използваш това време за написване на домашни и самоподготовка, за да ти остане и свободно време за почивка. Ученето никога не е било толкова удобно!
 

Прочетете още:

 

Разгледайте още:

© 2024 Всички права запазени | Езикова школа Омега

Изработено от Advento.bg