Онлайн обучението – модерно и удобно

Онлайн обучението – модерно и удобно

Независимо дали сте родител, студент или просто работещ човек, имате ангажименти, които не можете да отмените или изместите за другата седмица или другия месец. Това е и най-честата причина повечето хора, които са мотивирани да научат нов чужд език или да си опреснят знанията, да не го правят. Затова помислете върху ползите от онлайн обучение по чужд език –  по-удобно е и ще сте в крак с модерните технологии.

Подходящо е за всички

Дори да разполагате със свободно време, за да посещавате езиков курс в школа, една от многото положителни страни на едно онлайн обучение е, че можете да учите, докато се намирате в най-комфортното за вас място – домът ви. Спестявате си задръстванията в града и не се притеснявате от метеорологичните условия.

Графикът на вашето онлайн обучение е винаги удобен

 С онлайн обучение вие имате достъп до всички учебни материали денонощно, което означава, че винаги можете да преговаряте и учите, дори и през нощта.

Избирате между еднакви услуги

Изборът на преподаватели и езици при онлайн обучение е същият като при посещение на място. Няма разлика и в учебните материали и теми при онлайн обучение. Имате възможност да изберете дали да бъдете включени в група или да се обучавате индивидуално.

Онлайн е по-практично

Хорариумът, който трябва да покриете, за да можете да се явите на изпит за сертификат за съответното езиково ниво в обикновен курс е 75%. Това означава, че ако не успеете да посетите урок, трябва да се информирате за друга група, към която да се включите, за да наваксате, но тогава ще бъдете с непознати хора и най-вероятно няма да се чувствате комфортно. Ако изберете онлайн обучение, трябва да имате 50% посещаемост на учебните часове и пак можете да се явите на изпит за същия сертификат, който се получава и при обикновено обучение.

Учебните часове са по-удобни

Избирате сами времето си на „присъствие“ – сутрин, по обяд или вечер, както е по-удобно за вас. Продължителността на часовете е 40 минути, разпределени в рамките на месеца, а и след завършване на вашето онлайн обучение имате достъп до всички материали за още един цял месец. Така нищо не ви спира отново да преговорите материала, който ви е най-труден.

Влизането в час е изключително лесно

Ако се притеснявате, че не сте виртуоз в работата с компютър, знайте, че няма място за тревоги. След заявяване на онлайн обучение получавате профил, който активирате в сайта на школата. Видео връзката се случва с натискането на един бутон, без инсталиране на никакви програми.

Учите отвсякъде

С онлайн обучението няма да пропускате часове, дори ако не сте в София. Можете да се включвате в час или просто да влизате в системата с учебните материали от всяка точка на България и света, така че не е необходимо да отлагате плановете си. Пътувайте и учете едновременно, без да пропускате важните неща. Дори докато сте на работа, с онлайн обучение по език, можете да отделите част от обедната си почивка за курса и пак да ви остане време да обядвате.  

Езикова школа „Омега“ ви предлага да повишите знанията си чрез онлайн обучение, което по никакъв начин не отстъпва на обикновеното. С него имате свобода при избор на часове, както и възможност да изберете комфортът, от който се нуждаете, за да покриете материала пълноценно, без промени в обичайния график с ангажименти. Можете да заявите своето онлайн обучение по телефона или в най-удобния за вас офис. Така че изберете език и се включете в модерния начин за учене!

 

Прочетете още:

Чуждите езици – повече ползи, отколкото предполагаме!

Кой е най-добрият метод за изучаване на чужд език?

На каква възраст е най-добре да започнем ученето на чужд език?

Чужд език – възможност за нов кариерен път

Когато реалните езикови познания не могат да се скрият