Обяснение в любов на седем езика

Обяснение в любов на седем езика

 

Свети Валентин тъкмо отмина, но това не е причина да спрем да говорим
за любовта. Защото тя е повече от чувство, тя ни дава смисъл и изпълва живота ни с възторг, радост и трепет. За нея няма граници и пречки, няма точно време или място на случване. Най-често просто ни връхлита непредвидено и единственото, което в този момент може да ни попречи да кажем „Обичам те“ на някого е … езиковата бариера. Да, защото твоята точна половинка може да се окаже от другия край на света. Може да срещнете на някое летище, гара или в интернет. Мястото няма значение, само фактът, че няма да искате този човек просто да отмине без да е разбрал, какво точно изпитвате.

Замисляли ли сте се на колко езика можете да кажете „Обичам те“?


Ето един малък подарък от нас – как звучат тези най-важни думи на седем различни езика. Имате цяла година да се упражнявате преди следващия Свети Валентин или да впечатлите любимия човек още днес. Така ще може да изненадате половинката си, като и кажете, колко я обичате на:

  • Английски – I love you!
  • Немски – Ich liebe dich!
  • Испански – Yo te amo!
  • Италиански – Ti amo!
  • Френски – Je t’aime!
  • Руски – Я тебя люблю!
  • Български – Обичам те!

Разбира се, само една фраза не е достатъчна, за да изчерпи всичко, което  искаме да споделим с най-важния за нас човек. Затова не чакайте, а започнете да учите веднага. Какъв по-добър стимул от любовта, за да научите нещо ново.
В езикова школа „Омега“ ще намерите богато разнообразие от курсове по английски, немски, испански, италиански, френски, руски и български за чужденци. В зависимост от вашите нужди и предпочитания може да избирате между групово, индивидуално или онлайн обучение.

За да научите повече за предлаганите от езикова школа „Омега“ обучения разгледайте нашия сайт https://omegals.bg/kursove/

Свържете се с нас, за да разберете кога и как можете да стартирате – тел.: 02/423 21 21; моб.: 0878 566 537; email: office@omegals.bg
 

Разгледайте още:

© 2024 Всички права запазени | Езикова школа Омега

Изработено от Advento.bg