Разговорни курсове по френски език

Всички разговорни програми са изработени от нашите професионални методолози и са изцяло съобразени с нуждите на курсистите. Целта им е усвоените в предишни нива граматика и лексика да бъдат прилагани на практика в ежедневна и делова обстановка. Разговорните курсове се предлагат в две форми на обучение – групово и индивидуално.

Подходящ ли е курсът за вашето ниво и цели?

Разговорният курс е подходящ за вас, когато искате да:

Защо в да уча в група?

Целта на разговорните курсове е да се отпуснете и да преодолеете езиковата си бариера. Работата в група помага да сравните своите знания и умения с тези на колегите си и да се учите от техните грешки. Когато работите с хора на вашето ниво на езика, вие може реално да прецените своите умения и да преодолеете нереални очаквания и страхове.

Груповите разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 или В1. Тоест, за да се запишете в такава група е необходимо да имате преминато поне А2 ниво.

Защо да уча индивидуално?

В индивидуалната ни работа ще ви помогнем да активизирате всички граматични и лексикални познания по френски. Когато сте само вие и преподавателят, имате възможност да използвате цялото му време и внимание, за да работите в конкретни проблемни за вас области. Когато сте в индивидуален разговорен курс, може да дискутирате по теми и извън учебната програма, които ще ви помогнат да се отпуснете и да преодолеете стреса и да се научите лесно и безпроблемно да изразявате себе си на френски.

Индивидуалните разговорни курсове в Езикова школа „Омега“ са след завършени нива А2 и В1.

Заяви безплатна предварителна консултация!

Можете лесно да проверите нивото си с безплатен тест в езикова школа „Омега“ или като събеседвате с нашия методолог.​

Цена на разговорните курсове
330 лв. ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ
  • 60 учебни часа
  • 2 месеца обучение
Индивидуалнно обучение
график на предстоящите курсове:
[table “” not found /]

Учебна програма

КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ 24

CONVERSATIONS – Разговорен френски

Този модул изисква минимално ниво на обща компетентност А2.2. В рамките на 9 глави (192 стр.) авторите му илюстрират повече от 100 аспекта на устния изказ. Стегнатото, но изключително нюансирано представяне, което акцентира върху заучаването на готови реплики (да се изрази чувство или мнение, да се препоръча нещо или да се направи оплакване, да се формулира одобрение или неодобрение). Всеки един от 85-те диалога, половината от които са озвучени, илюстрира потенциални ситуации от ежедневието: в ресторанта, в непознат град, в лекарския кабинет, в аптеката, на митницата, в агенцията за недвижими имоти, в полицейското управление или на хотелската рецепция.

[x_referance]