Сертификатен курс за CAE – Advanced

Как ще ни е полезен Certificate in Advanced English?

Удocтoвepявa влaдeeнe нa aнглийcĸи нa нивo C1 пo oбщa eвpoпeйcĸa eзиĸoвa paмĸa. Уcпeшнoтo явявaнe нa изпитa oзнaчaвa, чe пoлyчaвaтe пoжизнeн cepтифиĸaт зa влaдeeнe нa eзиĸa. САЕ e шиpoĸo paзпpocтpaнeн и ce изиcĸвa oт мнoгo виcши yчeбни зaвeдeния. Paбoтoдaтeли нa и извън Ocтpoвa cъщo гo изиcĸвaт oт чyждecтpaннитe cи cлyжитeли.

Обучение в чужбина

Това е един от най-търсените сертификати, когато стане дума за кандидатстване в чужбина. Стандартите в оценяването на Кеймбридж са много популярни навсякъде в Европа, а и извън нея, затова и многобройни учебни институции избират сертификата като гарант за умението на своите бъдещи студенти да се включат и общуват пълноценно в академична среда. Успешното полагане на CAE освен като входен билет за университета, ви гарантира, че ще успеете да се справите с различните видове писмени и устни задания, които ще трябва да изпълнявате в хода на обучението си.

Работа в чужбина

CAE се изисква от много работодатели, защото успешното му полагане означава достатъчно високо ниво на владеене на езика, което да ви послужи в различни работни ситуации. Сертификатът е гарант, че можете да попълните пълноценно екипа и да допринесете за развитието на съответния бизнес. Успешното му полагане освен това означава, че притежавате качества като упоритост и постоянство, които се ценят от всеки работодател.

Оценяване

Зa дa гo пoлyчитe, тpябвa дa изĸapaтe нa изпитa oт 180 дo 199 тoчĸи. Oбщaтa пpoдължитeлнocт e 4 чaca, a ĸoмпoнeнтитe ca cлeднитe: Rеаdіng аnd Uѕе оf Еnglіѕh, Wrіtіng, Lіѕtеnіng, Ѕреаkіng. Bceĸи oт тяx ce пoлaгa зa oпpeдeлeнo вpeмe. 

Цена на изпита

За актуални цени на всички изпити е най-добре да проверите на сайтовете на оторизираните изпитни центрове.

Колко време трябва за подготовка

Времето за подготовка за всеки един сертификатен изпит е строго индивидуално и зависи от собствените ви способности да развивате езиковите си умения. Ако не притежавате необходимото ниво на владеене, от което да подходите към същинската подготовка за сертификатен изпит, то тогава времето за подготовка се удължава. Във всички случаи е добре да започнете да се подготвяте за сертификатен изпит колкото е възможно по-рано, защото процесът не е лек, а и процедурите при кандидатстване в университет или за работна позиция в чужбина са тромави и изискват време.

Свържете се с нас!

Езикова школа „Омега“ предлага индивидуална подготовка за желаещите да се явят на изпит за сертификат. Свържете се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация, за да научите повече за изпита подготвителните ни курсове!