ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Немски език за деца
Курсове за възрастни:
Курсове за деца:
Курсове за фирми:
Онлайн курсове

Очаквайте групово обучение.

Обучението по немски език за деца и ученици в Езиковa Школа „Омега“ се провежда в групииндивидуално или онлайн.

Индивидуално обучение

При индивидуално обучение езиковa школа „Омега” предлага три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

 • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
 • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
 • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“:

 • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа
 • събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа

Индивидуалното обучение по немски език се провежда за нивата по OЕЕР ( Oбща Европейска Езикова Рамка ) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ДНИ НА ПРОВЕЖДАНЕ ЧАС ДАТА НА СТАРТИРАНЕ
Предучилищна възраст понеделник и сряда 10.20 – 12.00 ч. 10.10.2018 г.
Предучилищна възраст понеделник и сряда 16.40 – 18.00 ч. 10.10.2018 г.
Предучилищна възраст вторник и четвъртък 10.20 – 12.00 ч. 11.10.2018 г.
Предучилищна възраст вторник и четвъртък 16.40 – 18.00 ч. 11.10.2018 г.
Предучилищна възраст събота и неделя 9.30 – 11.00 ч. 14.10.2018 г.
от 1 до 6 клас понеделник и сряда 10.20 – 12.00 ч. 10.10.2018 г.
от 1 до 6 клас понеделник и сряда 16.40 – 18.00 ч. 10.10.2018 г.
от 1 до 6 клас вторник и четвъртък 10.20 – 12.00 ч. 11.10.2018 г.
от 1 до 6 клас вторник и четвъртък 16.40 – 18.00 ч. 11.10.2018 г.
от 1 до 6 клас събота и неделя 9.30 – 11.00 ч. 14.10.2018 г.

* При групи по-малки от 6 (шест) ученика, часовете се намаляват. Виж подробности в Общи условия.

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

Немският е чудесен избор за старт в чуждоезиковото обучението. Той е по-труден от повечето романски езици, но тъкмо това го прави и подходящ за начало. Малчуганите са изключително възприемчиви, учат интуитивно и с подражание. Всичко това ще улесни възприемането на езика и изграждането на усет към него още в ранна възраст.

Немският може да им послужи и като база, от която в последствие да надграждат в обучението по други чужди езици. Той е и един от най-използваните в международната бизнес комуникация. Чудесните германски университети са още една причина, да поискате детето да започне с уроците от рано.  

Предварителната консултация в езикова школа „Омега“

Децата усвоят с лекота още от бебешка възраст. Кога обаче трябва да стартира чуждоезиковото обучение? Колко езика едновременно може да учи детето? Кои са най-подходящите и коя е най-удачната форма на обучение?

Заповядайте в офиса ни в центъра на София, езикова школа „Омега“ е готова да отговори веднага на всички ваши въпроси. Но ние знаем, че всяко дете носи своята индивидуалност, характер, специфични нужди и умения. Затова, преди да ви предложим удачния курс, ние държим да направим пробен урок с малкия ученик. След това ще ви препоръчаме преподавател, форма на обучение и система, която да отговаря адекватно на изискванията и индивидуалните нужди на детето.

Школа „Омега“ подбира внимателно системите, по които малчуганите ще направят първите си стъпки в света на немския:

Учебник „Der Grune Max NEU“

Учебната система е предназначена за учащи без начални познания по езика.

Учебник по немски език за деца Der Grune Max NEU

Системата е предназначена за учащи без начални познания по езика. Новото издание в две части предоставя на малките ученици забавно въведение в света на немския и е съчетана с постигането на високи резултати.

Компоненти: учебник, тетрадка с аудиодиск, аудиодиск, интерактивен CD-ROM.

Учебната ситема включва игри, песни, стихотворения, като голямо внимание се отделя на съобразения с възрастта говорим език. Проекти, задачи и разнообразни идеи за игри и усвояване на езика стимулират въображението и творческите умения на учениците.

Упражненията за самооценка и езиковото портфолио изграждат навици за самостоятелно учене. Работната тетрадка осигурява разнообразни оригинални упражнения в допълнения към материала от учебника. Интерактивният CD-ROM осигурява задачи към всеки урок и разнообразни игри. Аудиодискът включва записи към учебника и работната тетрадка.

Учебник „Wir neu“

Одобрен от МОН.
80 – 100 учебни часа за ниво.

Системата подготвя учениците за международно признатите сертификатни изпити Fit in Deutsch 1 und 2, Österreich: KID 1 und 2, Goethe – / ÖSD – Zertifikat B1.

Учебник по немски език за деца Wir neu

Компоненти: учебник и тетрадка с аудиодиск, ръководство, тетрадка с упражнения, интерактивен CD-ROM.
Ново актуализирано издание с обновен дизайн, нови снимки и илюстрации и запазена прегледна модулна структура. Учебните материали са разработени в плавна прогресия чрез многобройни игрови упражнения.
Учебната ситема се предлага в два варианта – едно ниво в едно книжно тяло (учебникът и тетрадката са отделни) и в две книжни тела (учебникът и тетрадката са обединени в два тома). Тетрадката с упражнения осигурява допълнителна възможност на учениците да преговорят и затвърдят наученото в клас. В интернет са поместени многобройни безплатни упражнения по лексика и граматика към всеки урок.

Учебник „Berliner Platz neu“

Одобрен от МОН.
160 – 200 учебни часа на ниво.

Учебната ситема е предназначена за учащи без начални познания по езика.

Учебник по немски език Berliner Platz 1 NEU

Компоненти: учебник и тетрадка с дискове, дискове към учебника, тетрадка за тренинг на умения, тетрадка с текстове и диск.
Ново актуализирано издание с обновен дизайн, нови снимки и илюстрации и запазена прегледна модулна структура. Учебните материали са разработени в плавна прогресия чрез многобройни игрови упражнения. Уводният курс осигурява плавно навлизане в немския език с помощта на основни думи и изрази и визуализирано въвеждане на граматичния материал.
Системата в 4 нива извежда до В2 и подготвя за сертификатните изпити Start Deutsch 1 und 2, Deutsch – Test für Zuwanderer, Zertifikat Deutsch, telc Deutsch B1 und B2, telc Deutsch Beruf B1+ und B2, Goethe-Zertifikat B2, B2 Mittelstufe Deutsch ÖSD.

Системата в 4 нива извежда до В2 и подготвя за сертификатните изпити Start Deutsch 1 und 2, Deutsch – Test für Zuwanderer, Zertifikat Deutsch, telc Deutsch B1 und B2, telc Deutsch Beruf B1+ und B2, Goethe-Zertifikat B2, B2 Mittelstufe Deutsch ÖSD.
Уводният курс осигурява плавно навлизане в немския език с помощта на основни думи и изрази и визуализирано въвеждане на граматичния материал.

Новото издание улеснява навлизането в немския език с помощта на нова визуална концепция, плавно въведение на граматиката и специален фокус върху развиването на уменията за слушане и четене с помощта на интересни текстове и задачи. Всеки учебник включва 12 урока на актуални теми. Към всяка задача в учебника има съответсваща по номер задача в учебната тетрадка.

Книжката Intensivtrainer включва допълнителни упражнения по лексика и граматика. Тетрадката с тестове осигурява подготовка за сертификатните изпити, книжката Treffpunkt D-A-CH – разнообразни текстове с информация за немскоговорящите страни, допълнени от упражнения. Книжката Treffpunkt Beruf акцентира върху развиването на професионални умения. Интерактивният CD-ROM включва учебника и терадката заедно с аудиозаписите, материали за фотокопиране и снимков материал плюс разнообразни идеи за дискусии в час и упражнения. DVD-то осигурява разнообразни ситуации от ежедневието. Книжката Treffpunkt Dialog осигурява 96 материала за фотокопиране, които да послужат за развиването на езиковата компетентност и 48 упражнения за работа по двойки.

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

ЗА ПРОГРАМИТЕ

В езикова школа „Oмега“ се провеждат курсове по програмите:

 • „Der Grune Max NEU“ (за учащи без начални познания по езика)
 • „Wir neu“ (за подготовка на учениците за международно признатите сертификатни изпити Fit in Deutsch 1 und 2, Österreich: KID 1 und 2, Goethe – / ÖSD – Zertifikat B1)
 • „Berliner Platz neu“ (за учащи без начални познания по езика)

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

НИВА, ЦЕНИ И НАЧАЛНИ ДАТИ

При индивидуално обучение езиковa школа „Омега” предлага три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

 • 20 уч. ч., чиято максимална продължителност може да е 2 месеца
 • 40 уч. ч., чиято максимална продължителност може да е 4 месеца
 • 80 уч. ч., чиято максимална продължителност може да е 6 месеца

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“:

 • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа
 • събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа

Индивидуалното обучение по италиански език се провежда за нивата по OЕЕР ( Oбща Европейска Езикова Рамка ) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.

ОБАДЕТЕ СЕ за актуални цени.

Повече информация можете да откриете на десктоп версията на сайта или да се свържете с нашия екип.