ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Курсове по български език
Курсове за възрастни:
Курсове за деца:
Курсове за фирми:
Онлайн курсове

Обучението по български език за чужденци в Езиковa Школа „Омега“ се провежда индивидуално и онлайн.

Индивидуално обучение

При индивидуално обучение по български език „Омега” предлага пакет от 40 уч. ч., чиято максимална продължителност може да е 4 месеца.

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа

Индивидуалното обучение се провежда за нивата по OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка) А1, A2, B1, B2, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.

ОБАДЕТЕ СЕ за актуални цени.

Обадете  се за актуални цени.

КУРСОВЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Защо български език?

България е малка страна, но въпреки това е привлекателна дестинация за туризъм и все по-желан бизнес партньор. Много хора от целия свят избират да работят или живеят именно  тук. Това е естествена причина и интересът към българския да се увеличава.

Всеки чужденец, който живее в България или временно пребивава тук, има нужда да комуникира свободно и да може да се изразява.

Познанията по български са в помощ на всеки, който иска да учи, работи или живее в България и да се чувства спокоен, че може да изкаже с думи своите мисли.

Затова езикова школа „Омега“ предлага гъвкави програми за чужденци в обучението по български език. Курсовете са индивидуални и са изцяло съобразени със специфичните нужди и желания на всеки курсист. Уроците може да се провеждат през английски, френски и италиански.

Предварителната консултация в езикова школа „Омега“

Български за чужденци може да изучавате през английски, френски и италиански. В зависимост от вашата нужда от езика и нивото, ние ще определим най-подходящата за вас система. Вие може да избирате интензивността на уроците и времето за посещение.

Системите, с които работим, засягат всички аспекти на езика:
Учебник по български език - 1 ниво
Учебник по български език - ниво 2А
Учебник по български език - ниво 2Б

Изграждат умения: Учебникът е със засилена комуникативна насоченост. Застъпени са основните умения, характерни за обучението по чужд език: четене, писане, слушане с разбиране и свободен разговор. Чрез текстовете за четене се обогатява лексикалният запас на обучаваните, а чрез текстовете за слушане се цели глобално възприемане на съдържанието, възможност за разчленяване и за задържане на информация.

Упражняват наученото: Към всеки граматичен въпрос, който се поставя в уроците, има различни упражнения като упражнение за попълване, което по своя характер е монологично разказване на диалогичния урок и подготвя обучаваните за работа с текстове за попълване. Разнообразието на типовете упражнения контролира не само овладяването на материала, но и знанията на морфологично и синтактично равнище.

Обясняват граматиката: Включено е минало свършено време, което е основно време в разказ, без да е разработено изцяло, както и минало неопределено време, поради неговата висока честотност на употреба в разговорната реч. Изданието завършва с българо-английски учебен речник.