ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Сертификатни курсове

КУРСОВЕ ЗА СЕРТИФИКАТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Подготовката за сертификати IELTS, Cambridge First Certificate, CAE се извършва под формата на индивидуална подготовка с изцяло практическа насоченост.

ЦЕНИ И ХОРАРИУМ ЗА ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

КУРСОВЕ ЗА СЕРТИФИКАТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Младо момиче с очила записва в тетрадка, а на фон е британското знаме.

ОБАДЕТЕ СЕ за актуални цени.

Предимства на курсовете за сертификати

Различните сертификати по английски език са необходими и признати от голям брой училища, университети и фирми в целия свят. Курсовете за сертификат са тясно насочени, интензивни и помагат на курсистите да се запознаят със спецификата и да се подготвят практически за предстоящия изпит. Придобитите знания дават по-голяма увереност не само за явяването на изпита, но и в ежедневието.

Обучаващият се има възможност да избира времето, в което да посещава курса – от понеделник до петък от 9 до 18 часа, и в събота и неделя от 10 до 18 часа. Предварителна консултация с методолог информира за различията в учебните програми и това позволява да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели.

При индивидуално обучение езиковa школа „Омега“ предлага три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

Ако желаете да получите допълнителна информация за провежданите в езикова школа „Омега“ курсове по английски език, свържете се с нас. За връзка, използвайте контактната карта.

ЦЕНИ И ХОРАРИУМ ЗА ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА IELTS

КурсНачална датаЗанятияТакса
IELTS Academic
60 уч.ч
OБАДЕТЕ СЕ за актуални цени.

IELTS Academic
60 уч.ч + 20 уч.ч в платформа
От 14.04.2018 г. До 03.06.2018 г. (7 седмици)
Занятия – събота и неделя от 11-14ч.

СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ

Учебник по английски език Complete - IELTS, Cambridge

IELTS (International English Language Testing System)

Изпитът IELTS определя владеенето на езика, но в зависимост от точките, които получите, се определя и диапазона на оценката. Например, за да твърдите, че имате покрито ниво В2, трябва да имате резултат 6 или 6.5. За повечето университети в Европа минималният брой за прием на нови студенти е 6.5 от академичния вариант на теста. IELTS се състои от 4 компонента: Reading, Writing, Listening, Speaking. Продължителността на изпита е около 3 часа. Резултатите от IELTS се признават до 2 години след полагане на теста.

Учебен курс, който детайлно покрива всички части на изпита IELTS, дава информация, практически насоки и съвети на учащите и ги подготвя за всеки един аспект на изпита.

Учащите могат:
• да придобият необходимите езикови познания за успешното полагане на изпита;
• да развият своите комуникативни и речеви умения;
• да затвърдят и разширят познанията си по граматика и лексика благодарение на многобройните обяснения и примери.

Учебник по английски език Complete - First Certificate, Cambridge

FCE (Cambridge First Certificate)

Първият сертификат на Кембридж удостоверява владеене на езика на ниво В2 по европейска езикова рамка. Максималният брой точки, който може да получите е 179. Продължителността на изпита е около 3 часа и половина, като компонентите на изпита са следните: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. За всяка от частите е определено време за полагане. Сертификатът е признат от множество институции (учебни или професионални) в англо-говорящите страни. За разлика от други сертификати, тези на Кембридж нямат давност, което означава, че и да не ви послужи тази или следващата година, може да го използвате и след това в процеса на кандидатстване.

Учебната система за подготовка за изпита First Certificate включва разнообразни теми и развива уменията за всеки компонент от изпита. 

Отличен избор за паралелки с интензивно изучаване на езика. Учениците могат да се упражняват с оригинални материали за изпита, разработени от Cambridge ESOL, както и да работят върху трудните теми и самостоятелно, с помощта на безплатно мултимедийно CD.

Учебник по английски език Complete - Certificate in Advanced English, Cambridge

CAE (Cambridge Certificate in Advanced English)

Вторият сертификат на Кембридж удостоверява владеене на езика на ниво С1 по обща европейска езикова рамка. За да получите сертификат, трябва да изкарате на изпита от 180 до 199 точки. Общата продължителност е 4 часа, а компонентите са следните: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. Всеки от тях се полага за определено време. Успешното явяване на изпита означава, че получавате пожизнен сертификат за владеене на езика. CAE е широко разпространен и се изисква от много висши учебни заведения. Работодатели на и извън Острова също изискват този сертификат от чуждестранните си служители.

Учебната система подготвя учащите за сертификатния изпит на Кеймбридж Certificate in Advanced English.

Използва се с успех за подготовка в паралелките с интензивни курсове по английски език.
Системата осигурява актуални теми и тренира активно всички компоненти от изпита
Учащите могат:
• да се подготвят отлично за всички компоненти на изпита;
• да се възползват от мултимедийния компактдиск за повече практика;
• да се концентрират при подготовката върху области, които представляват най-голяма трудност за тях;
Първото издание на Complete подготвя учащите за настоящия формат на изпита, а второто издание – за обновения формат на изпита, който влиза в сила от 2015 г.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСТАНАЛИТЕ ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!