ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Бизнес английски

КУРС ПО БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Курсът по бизнес английски в езикова школа „Омега“ се предлага само като индивидуално обучение.

ЦЕНИ И ХОРАРИУМ

Бизнес курс по система International Express, Oxford University Press

Хорариум

При индивидуално обучение езиковa школа „Омега“ предлага три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:

  • пакет от 20 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 2 месеца
  • пакет от 40 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 4 месеца
  • пакет от 80 уч. ч. –  максималната продължителност може да е 6 месеца

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Ученикът избира сам часовете за посещение и дните, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“:

  • от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа
  • събота и неделя от 10:00 до 18:00 часаИндивидуалното обучение по английски език се провежда за нивата по OЕЕР ( Oбща Европейска Езикова Рамка ) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.

Предимства на курса по бизнес английски

Обучаващият се има възможност сам да избере времето, в което да посещава курса. Предварителна консултация с методолог информира за различията в учебните програми и това позволява да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели.

Системата на курса е специално създадена за работещите хора, които се нуждаят от английски език за комуникация на работното място или при пътуване в чужбина. Този курс е с практическа насоченост и представлява връзка между стандартното ниво на владеене на английски език и професионалния свят на работещите хора. Граматиката е представена в оригинални текстове, което дава възможност на учащите да общуват уверено в работна среда. Обучаващите се имат възможността да работят самостоятелно вкъщи, използвайки допълнителните материали, които учебната система предоставя.

Учебникът съдържа:

  • теми и автентични текстове, съобразени с нуждите и интересите на ползващите английски език в работата си;
  • рубрика „Focus on Functions“, която спомага за подобряване на уменията за комуникация и предоставя възможност за дискусии и усъвършенстване на уменията за общуване и водене на телефонни разговори.

Ако желаете да получите допълнителна информация за провежданите в езикова школа „Омега“ курсове по английски език, свържете се с нас. За връзка, използвайте контактната карта.

ОБАДЕТЕ СЕ за актуални цени.

international-exp
РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСТАНАЛИТЕ ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!