ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!За възрастни

Езикова школа „ОМЕГА“ предлага индивидуални и групови курсове за възрастни по английски език, немски, италиански, испански, френски, руски и български език за чужденци. Както индивидуалното, така и груповото изучаване на чужд език има своите предимства. Всичко зависи от спецификата на нуждите или други лични фактори. Ето защо, екипът на езикова школа „Омега“ разговаря подробно с всеки от кандидатите за обучение и дава своите препоръки.При ГРУПОВОТО ОБУЧЕНИЕ е необходимо курсистите да са подбрани по възраст и предварителна подготовка. Часовете са фиксирани и с график, удобен за всички. Програмата е предварително изяснена по система за изучаване на чужд език. Груповото обучение се провежда в групи максимум oт 12 курсиста. Обучението за едно ниво е с продължителност 100 учебни часа за английски, немски, испански и италиански език. Учебният час е 40 минути.При езиковото ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ:

  • ученикът избира сам дните и часовете, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“ като посочва удобни за него (от понеделник до петък - от 09:00 до 18:00 часа или събота и неделя - от 10:00 до 18:00 часа).
  • освен времето, курсистът има възможност да избере и системата, по която да се обучава. Предварителната консултация с методист информира за различията в предлаганите учебни програми. Това дава възможност да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели.
  • индивидуално обучение се провежда за нивата по OЕЕР ( Oбща Европейска Езикова Рамка ) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.
  • един пакет на индивидуално обучение е с продължителност 40 учебни часа (по 40 минути) и започва не по-късно от седем работни дни след записването.