ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Езикови курсове за възрастни

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ Когато се налага да съчетавате ученето с ежедневните си ангажименти, е добре да разполагате с гъвкави възможности. Затова езикова школа „ОМЕГА“ предлага индивидуални и групови курсове за възрастни по:

  • Английски;
  • Немски;
  • Италиански;
  • Испански;
  • Френски;
  • Руски;
  • и български за чужденци.
И двете форми за изучаване на чужд език има своите предимства. Всичко зависи от спецификата на нуждите или други лични фактори. Ето защо, екипът на „Омега“ ще препоръча най-удачния за вас начин на учене след подробен разговор и среща с методист.

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

За да протича гладко учебният процес е необходимо курсистите да са подбрани по възраст и предварителна подготовка. Затова преди да стартирате входящият тест за определяне на ниво е задължителен. Това не важи в случаите, че започвате от първо ниво. Тук часовете са фиксирани и с график, удобен за всички. Може да избирате между сутрешни, следобедни и вечерни занимания според предпочитаното от вас време. Програмата е предварително изяснена по система за изучаване на чужд език. Групите са максимум oт 12 курсиста. Едно ниво е с продължителност 100 учебни часа за английски, немски, испански и италиански език. Учебният час е 40 минути.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Ученикът избира сам дните и часовете, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“ като посочва удобните за него съобразени с работното време на школата (от понеделник до петък - от 09:00 до 18:00 часа или събота и неделя - от 10:00 до 18:00 часа). Освен времето, курсистът има възможност да избере и системата. Предварителната консултация с методист информира за различията в предлаганите учебни програми. Това дава възможност да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на специфичните нужди и цели на ученика. Индивидуалните курсове се провеждат за нивата по OЕЕР ( Oбща Европейска Езикова Рамка ) А1, A2, B1, B2 и C1, разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.
Езиковa школа „Омега“ предлага три пакета от учебни часове с различна големина /един учебен час е 40 минути/:
  • 20 уч. ч. – максималната продължителност може да е 2 месеца
  • 40 уч. ч. – максималната продължителност може да е 4 месеца
  • 80 уч. ч. – максималната продължителност може да е 6 месеца
Независимо каква форма на обучение ще предпочетете, в края на изучаваното ниво може да получите сертификат след успешно положен тест.