ЗАТВОРИ

ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Езикови курсове за деца

Подходът към вашето дете в езикова школа „ОМЕГА“ е различен и се базира на шест компонента, които гарантират максимална полза от изучаването на езика и усещане за комфорт по време на този процес.

Когато изберете детето ви да учи в езикова школа „Омега“, вие получавате:
  1. Изготвяне на индивидуален учебен план
   Целта на нашия екип е да се съобразим максимално с индивидуалните възможности и предпочитания на всеки малчуган, за да може изучаването на чужд език да бъде приятно занимание, а езикова школа „Омега“ – място, което да посещават с удоволствие.
  2. Работа с методолог
   При първата ни среща, вашето дете работи със специалист методолог. Неговата функция е на езиков одит, който определя нивото на знанията му. Друг важен критерий е ефикасността на работа индивидуално и в група. Взимайки под внимание и двата фактора, методологът ви дава информация за текущите му знания и възможност за работа.
  3. Индивидуални и групови занимания
   Вашето дете може да се обучава индивидуално или в група. Нивото на групите от 1 до 6 клас отговаря на предвидения за тези класове материал, така че посещенията са удачни както за онези, които изучават съответния език в училище, така и за тези, които възнамеряват да се подготвят извънкласно. За нивата, които отговарят на 6 – 12 клас е предвидено индивидуално обучение за начинаещи и групово за тези, които продължават обучението си от предишните нива. Групите са съобразени с училищната програма, спрямо това дали тя е стационарна или на смени. Важно предимство на груповото обучение в школа „Омега“ е , че големината на групите е до 7 участника. Опитът показва, че в този формат те са по-концентрирани, има възможност да им се обръща повече внимание и резултатите са по-добри.
  4. Безплатен пробен час
   За да сте сигурни, че езикова школа „Омега“ е най-подходящото място, предлагаме един безплатен пробен час. Това е най-сигурният начин да се уверите, че сте направили най-добрия избор. След това можете да включите детето си в избрания курс.
  5. Комуникация с родителите
   Децата се отнасят много по-сериозно към обучението, когато и родителите им са съпричастни към него. Затова в езикова школа „Омега“ има изградена традиция да се осъществява ежеседмична и ежемесечна обратна връзка. Вие получавате информация как се справя детето ви в часовете и как усвоява материала, а при нужда ви осведомяваме и за домашни работи или забележки по направени тестове. Допълнително, всяка седмица по електронна поща се изпраща програмата за следващата седмица.
  6. Проверка на изучения материал
   Напредването с материала трябва да се базира на добре усвоени знания. Тяхната проверка е задължителен елемент при обучението в „Омега“. Всеки месец се правят контролни тестове, резултатите от които, вие като родители, получавате по имейл. Това се прави с цел да бъдете максимално информирани как напредва малкият курсист в изучаването на чужд език.