Търсене
Close this search box.

Бъди в час с модата в Youtube и упражнявай английския си!

Бъди в час с модата в Youtube и упражнявай английския си

Учиш английски, но в същото време следиш тенденциите по света и обичаш да си запознат с всичко актуално. Има начин да съчетаеш тези две неща – хем да си упражняваш езика, хем да си в час с новостите на едни от най-популярните личности в Youtube. Виж кои са най-известните от тях в световен мащаб:

  • PewDiePie – над 61 милиона абоната

https://www.youtube.com/user/PewDiePie

Феликс Килберг е най-популярната личност в Youtube. През 2016 година той е спечелил около 15 милиона долара. Той започва да пресъздава изживяванията си, свързани с игри, които описва по свой непоправим и явно запленяващ аудиторията начин. Тези своеобразни ревюта, които прави, са толкова гледани, че дори негативните от тях също се считат за полезни, тъй като все пак рекламират продукт пред голяма аудитория. В канала му могат да се видят и видеа, в които той дава своята гледна точка относно събития от мрежата, които не са свързани с геймърския свят.

Това е каналът на близнаците Кори и Коби Котън и още трима техни приятели от тексаския университет. Всички те са бивши баскетболни играчи. Представят спортни трикове по изключително забавен начин или осмиват стереотипи, свързани със спорта като цяло.

През 2016 година този комичен тандем печели около 7 милиона долара от изявите си в Youtube. Ян и Антъни взимат на прицел с хумора си предимно видеоигрите и поп културата.

Той е един от първите звезди в Youtube. Той създава комични и музикални видеа, както и кратки рецензии за поп културата.

Джена също е едно от познатите лица в Youtube. Тя започва отначало с блог, но бързо се преориентира към видео платформата след невероятния успех на първото си видео „Как да накарате хората да си мислят, че изглеждате добре?“. Нейните видеа са свързани с живота на милениълите, погледнат от неговата шеговита страна.

Това са само една малка част от известните личности в Youtube, като може да потърсиш такива, които да засягат теми, които са близки до теб и ще ти бъдат интересни: мода, грим, спорт, филми, политика, автомобили, дизайн и пр. Важното е да са на английски език и да ти помагат да научаваш нови неща, да ти упражняват слуха и не на последно място – да те мотивират да учиш повече и повече, за да разбираш всичко от това, което казват.

 

Прочетете още:

 

Разгледайте още:

Изпратете бързо запитване