Английски за деца – как развива уменията им?

Английски за деца – как развива умения в децата

Родителите винаги са изключително амбициозни, когато стане въпрос за бъдещето на децата им. Независимо от личните им чуждоезикови възможности, образованието на малките е приоритетно. Затова освен всичко друго, първостепенните изисквания и задължително умение е владеенето на добър английски език.

Точно тук излиза и големият въпрос кога трябва да започне обучението. Притесненията на едни са, че детството трябва да се пази възможно най-дълго, а ученето започва чак в училище. За други още от детската градина е редно да стартират всички образователни подходи, а трети оставят изборът да бъде направен от самото дете, което може да се случи и по-късно.

Всеки сам взима решение, но записването на курс по английски за деца от рано дава много големи възможности, които си струва да бъдат обмислени.

Ранният старт определя представянето в училище

Колкото по-рано детето бъде записано на английски за деца, толкова повече време ще има за усъвършенстване на езика. Това ще го постави и в предните редици в училище, където ще покаже по-добри езикови познания от съучениците си.

Промяна в мисленето

Учените смятат, че когато човек учи нов език, мозъкът започва да работи по нов начин, да мисли по-различно, което се дължи на различната механика и логика на чуждия език. Курсовете по английски за деца обогатяват въображението на децата, поставят ги в нови ситуации, което прави и мисленето им по-комбинативно.

Незабравимото лято

Лятната ваканция е периодът от годината, в който всяка баба става детегледачка. Подрастващите, които кипят от енергия, често не могат да пренастроят организма си на „бабино време“ с всичките му следобедни почивки, ранни обеди и вечери и най-вече липсата на дълги игри с връстниците. Точно тук идва и най-интересната част: летните лагери в чужбина, специализирани в обучение по английски за деца. Предлагат се в цяла Европа и имат различна продължителност, в зависимост от възможностите и желанието на родители и децата.

Английски за деца в чужбина

  • се предлага за деца между 9 и 19 години;
  • включва ежеседмични екскурзии до интересни туристически места;
  • осигурява млади учители, които имат отличен подход към всяко дете;
  • събира деца от цял свят;
  • не се заплащат допълнителни такси за храна и транспорт;
  • разговорите се провеждат само на английски език;
  • курсовете завършват със сертификат за усвоеното ниво.

Това е чудесна възможност за детето да се запознае с различни култури, да усъвършенства наученото от курса по английски за деца през учебната година, но и да обиколи известни места по света, които са мечта за не малко възрастни. Подобна инициатива ще е от полза за по-лесно кариерно ориентиране, изграждане на обосновани социални позиции, цялостно усещане за света и изграждане на чувство за самостоятелност в бъдеще.

Уроците по английски за деца в езикова школа „Омега“ предлагат отлична възможност за усвояване на езика, която да постави основата за бъдещи образователни лагери и незабравими летни ваканции за вашите деца.