Английски за деца – как развива уменията им?

Английски за деца – как развива умения в децата
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Родителите винаги са изключително амбициозни, когато стане въпрос за бъдещето на децата им. Независимо от личните им чуждоезикови възможности, образованието на малките е приоритетно. Затова освен всичко друго, първостепенните изисквания и задължително умение е владеенето на добър английски език.

Точно тук излиза и големият въпрос кога трябва да започне обучението. Притесненията на едни са, че детството трябва да се пази възможно най-дълго, а ученето започва чак в училище. За други още от детската градина е редно да стартират всички образователни подходи, а трети оставят изборът да бъде направен от самото дете, което може да се случи и по-късно.

Всеки сам взима решение, но записването на курс по английски за деца от рано дава много големи възможности, които си струва да бъдат обмислени.

Ранният старт определя представянето в училище

Колкото по-рано детето бъде записано на английски за деца, толкова повече време ще има за усъвършенстване на езика. Това ще го постави и в предните редици в училище, където ще покаже по-добри езикови познания от съучениците си.

Промяна в мисленето

Учените смятат, че когато човек учи нов език, мозъкът започва да работи по нов начин, да мисли по-различно, което се дължи на различната механика и логика на чуждия език. Курсовете по английски за деца обогатяват въображението на децата, поставят ги в нови ситуации, което прави и мисленето им по-комбинативно.

Незабравимото лято

Лятната ваканция е периодът от годината, в който всяка баба става детегледачка. Подрастващите, които кипят от енергия, често не могат да пренастроят организма си на „бабино време“ с всичките му следобедни почивки, ранни обеди и вечери и най-вече липсата на дълги игри с връстниците. Точно тук идва и най-интересната част: летните лагери в чужбина, специализирани в обучение по английски за деца. Предлагат се в цяла Европа и имат различна продължителност, в зависимост от възможностите и желанието на родители и децата.

Английски за деца в чужбина

  • се предлага за деца между 9 и 19 години;
  • включва ежеседмични екскурзии до интересни туристически места;
  • осигурява млади учители, които имат отличен подход към всяко дете;
  • събира деца от цял свят;
  • не се заплащат допълнителни такси за храна и транспорт;
  • разговорите се провеждат само на английски език;
  • курсовете завършват със сертификат за усвоеното ниво.

Това е чудесна възможност за детето да се запознае с различни култури, да усъвършенства наученото от курса по английски за деца през учебната година, но и да обиколи известни места по света, които са мечта за не малко възрастни. Подобна инициатива ще е от полза за по-лесно кариерно ориентиране, изграждане на обосновани социални позиции, цялостно усещане за света и изграждане на чувство за самостоятелност в бъдеще.

Уроците по английски за деца в езикова школа „Омега“ предлагат отлична възможност за усвояване на езика, която да постави основата за бъдещи образователни лагери и незабравими летни ваканции за вашите деца.

© 2020 Всички права запазени | Езикова школа Омега

Изработено от Advento.bg