Езикова школа "Омега"

Езиков курс "по ваша мярка"

Искате да се развивате професионално, да пътувате повече, да се усъвършенствате? Езиковото обучение е отговорът. Езикова школа „Омега“ предлага гъвкави програми, които да отговорят на вашите изисквания и свободно време за учене. Екипът от професионалисти на школата ще препоръча най-подходящата форма на обучение и подходящи учебни материали. Обадете ни се!

Дали ще изберете съвременния „световен език“ английски, горещия испански или мелодичния френски, ние можем да помогнем. Който и от курсовете ни да изберете, ще попаднете в умелите ръце на нашите преподаватели – филолози с ценен практически опит. Ние от школа „Омега“ предлагаме дългогодишно обучение по следните езици:

Защо да предпочетете нашите курсове?

Нашите филолози-специалисти са винаги в крак с последните работещи техники в образованието и умело успяват да съчетаят изпитаното с иновативното. Ръководим се от желанията и нуждите на нашите клиенти, за да организираме обучението, от което те имат нужда. Обадете ни се и заедно ще изберем най-подходящата форма за вас! Нашите предимства са:

Езикова школа Омега 12
МЕТОДОЛОЗИ

Безплатна професионална консултация с методолог, който ще информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща за вас.

Езикова школа Омега 13
Онлайн класна стая

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

Езикова школа Омега 11
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Междинните тестове, работата в час и домашните са добър ориентир за напредъка на всеки курсист. А нашите специалисти са непрекъснато на разположение за методически съвети. При работата с деца поддържаме непрекъснат контакт с родителите.

Езикова школа Омега 10
ГЪВКАВ ГРАФИК

Когато учите индивидуално или онлайн – вие избирате дните и часовете за посещение на уроците. Те могат да са фиксирани за целия курс или да се променят седмица за седмица.

Новини и актуална информация