8 причини да изберете онлайн обучение на чужд език

8 причини да изберете онлайн обучение на чужд език. Но не какво да е 1

Онлайн обучението на чужд език набира все повече привърженици и е предпочитаният формат за обучение от работещи хора и хора в движение, за които редовното присъствие на точно определено място в определени часове е невъзможно. Онлайн обучението не е нещо ново, съществуват множество приложения, програми и виртуални школи, които непрекъснато подканват желаещите да научат чужд език. Но все пак има разлика между този метод и онлайн обучението в езикова школа Омега, където лекциите са в реално време и с реални преподаватели, с реална възможност да зададете устно вашите въпроси и да получите веднага отговор.

Онлайн обучението в реално време не е просто онлайн обучение

Онлайн обучението в реално време позволява да се възползвате от всички предимства на традиционното обучение: избор на преподаватели, реален достъп до учебните материали, упражнения в реално време, да зададете въпроси, когато нещо не е ясно. А след приключване на индивидуален курс или групов се явявате на изпит за придобиване на сертификат.

Без значение къде сте

Единственото от което се нуждаете е свободно време в предпочитан от вас час и ден от седмицата, както и интернет връзка. Нямате грижа за допълнително време за придвижване в градски транспорт, задръствания, паркинг и планиране на свободното време извън града спрямо учебните часове в школата.

Виртуалната класна статия всъщност е реална

Ако си мислите, че можете да останете по нощница или да вършите и нещо друго, докато тече урокът, грешите. Във виртуалната стая няма да останете незабелязани. И това разбира се е само във ваш плюс, тъй като отношението към онлайн обучението трябва да е точно толкова сериозно, колкото и когато посещавате реална класна статия. Това е и основната разлика между стандартното онлайн обучение, чрез ползване на приложения и онлайн материали за обучение. Реалните часове на курса, необходимостта от подготовка за следващия урок, не ви позволява да се потопите в иначе неизбежното отлагане за лична подготовка.

Толкова бързо и лесно, че изведнъж телепортирането става реалност

За да влезете в час е необходимо да имате компютър, таблет или телефон с добра интернет връзка. Не е необходимо да сваляте тежки файлове или приложения, достатъчен е един от по-известните интернет браузъри, като Chrome, Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox, за да „влезете“ с всички необходими материали във виртуалната статия на онлайн обучението. А ние, от школа Омега, преди всяко „телепортиране“ проверяваме дали всичко е в изправност: вашата интернет връзка, камера, слушалки и микрофон, за да сте сигурни, че онлайн урокът ви ще протече пълноценно.

Часове колкото в реалната класна статия: нито повече – нито по-малко

Самостоятелното онлайн обучение обикновено завършва с недотам добри резултати, точно поради факта, че самодисциплината е най-трудният урок по принцип в живота. Когато знаем, че всичко зависи от нас (времето, мястото, количеството нов материал за усвояване), много лесно и почти неизбежно „отпускаме юздите“. Това няма как да се случи, когато предварително сте наясно, че един курс при онлайн обучение има точно определен брой часове, с определена продължителност и предварително поставени цели, които трябва да постигнете под ръководството на реален учител в реално време. Точно тук се крие и формулата на успеха.

Лутането – невъзможно!

Както при традиционното обучение, така и при онлайн обучението се предполага, че курсистът продължава напред в зависимост от нивото си на познание на чуждия език. В езикова школа Омега определянето на нивото, не е просто попълване на обикновен тест. Независимо къде сте с помощта на методист ще получите реална оценка на познанията си. Разбира се, и този момент се извършва чрез виртуална среща. Ясната представа къде точно се намирате по отношение на познанията си на чужд език и къде искате да стигнете е основна предпоставка за постигане на успешни резултати.

Реално присъствие във виртуалната класна стая, но без излишен стрес

Присъствието в определените часове, когато онлайн обучението е напътствано от реален преподавател е препоръчително. Все пак всеки урок се записва и може да бъде изгледан в удобно за курсистите време, колкото пъти е необходимо. Освен това предвидените за курса материали са безплатни и на разположение в платформата през целия период на курса.

Консултацията с преподавател е възможна по всяко време

Всеки, който избере онлайн обучението в езикова школа Омега има възможност да се консултира с преподавателя при евентуални затруднения и то по всяко време. Консултацията не се ограничава само с предвидените онлайн часове във виртуалната класна стая. Достатъчно е курсистът да зададе своите въпроси в писмена форма.

Ако сме предизвикали интерес към тази нова форма на обучение в нашата школа, не се колебайте да се свържете с нас.

Прочетете още:

 

Разгледайте още:

© 2024 Всички права запазени | Езикова школа Омега

Изработено от Advento.bg