ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с Вас, за да обработи Вашето запитване. Очакваме Ви!Онлайн курсове по чужд език в езикова школа „Омега”

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО ЧУЖД ЕЗИК

Какво трябва да знаете за онлайн обучението?

Онлайн уроците в езикова школа Омега не са на запис – учителят и учениците взаимодействат в реално време чрез аудио и/или видео комуникация и текстови съобщения (чат функция). Благодарение на това учениците могат едновременно да гледат и слушат учителя и да следят урока и илюстрирането на учебното съдържание.

Предвиден е запис на уроците. Всеки урок във виртуалната класна стая се записва, което автоматично го превръща във видео урок, който дори след приключването му, е на разположение на ученика и може да се преглежда по всяко време.

Присъствате на реални уроци с преподавател във виртуална класна стая. Тя наподобява условията в традиционната учебна зала като учениците участват пълноценно, подавайки и получавайки обратна връзка.

Преди стартиране на онлайн курса ученикът получава всички материали, които са необходими по време на обучението. Те ще са на разположение в платформата през целия период на курса.

Всеки ученик има неограничен достъп до платформата и всички учебни материали по време на обучението си.

По всяко време може да се направи консултация с преподавателя. При затруднения с учебния материал извън часовете, ученикът може писмено да задава своите въпроси в платформата, като може да очаква отговор в рамките на един ден.

При завършване на онлайн курс по английски, немски, френски, испански, италиански, руски или български език, ученикът се явява на тест, на база на който получава Сертификат за владеене на езика по Обща европейска езикова рамка. Той му дава възможност да удостовери придобитите знания и умения.

ВИДОВЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ


ГРУПОВА И ИНДИВИДУАЛНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ИМАТ КУРСОВЕТЕ ПО:

 • английски език
 • немски език
 • италиански език
 • испански език


САМО ИНДИВИДУАЛНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ИМАТ КУРСОВЕТЕ ПО:

 • френски език
 • руски език
 • български език


ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ ЕЗИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ И ВЪВ ФОРМА НА ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ

 • може да се провежда в група или индивидуално за всеки служител
 • времето на провеждане трябва да е съобразено с работното време на школата

Онлайн урок - всичко, което
трябва да знаеш!

Какво е необходимо, за да учиш онлайн?
Как работи платформата?
Какви са стъпките?

Тук ще намериш отговори на всички въпроси. Ще видиш как изглежда виртуалната класна стая и част от реален урок. Убеди се сам колко лесно и достъпно е да учиш онлайн!

ХОРАРИУМ

Онлайн курсът по английски, немски, италиански и испански език в група е 50 учебни часа /по 40 минути/, с продължителност 3 месеца. Посещенията са във виртуална класна стая с преподавател и са в блок от един учебен час и половина /60 минути/. Часовете на провеждане са сутрин, следобед и вечер и са фиксирани.

Индивидуалният онлайн курс предвижда 20 учебни часа с преподавател, с продължителност до 6 месеца. Продължителността на един учебен час е 40 минути.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВОТО

Определянето на нивото в езикова школа „Омега“ не е под стандартната форма на тест. Не отговаряте на предварително подадени отговори, а провеждате безплатна консултация с методист на живо във виртуална класна стая. По този начин се прави обективна оценка на знанията ви, която помага да изберете най-подходящия курс и форма на обучение.

ДОСТЪП

Достъпът до платформата зависи от вида на обучението и може да варира от 3 до 6 месеца, като след приключване на курса се предоставя един допълнителен месец на достъп. По този начин курсистът разполага по всяко време с наличните учебни помагала, тестове и изучен материал до момента.

Достъп до онлайн платформата се осъществява с потребителско име и парола, които се предоставят от езикова школа Омега. Попълнете заявлението за курс или се свържете с нас на телефон: 02/423 21 21 или 0878 566 537, за да ги получите.

НЕОБХОДИМИ РЕСУРСИ

За да влезете в платформата се нуждаете единствено от устройство с интернет връзка (компютър, лаптоп, таблет), слушалки с микрофон и желание за учене. За достъп от мобилен телефон, трябва да сте сигурни, че имате постоянна и добра интернет връзка, за да може да участвате пълноценно в урока.

Не е необходимо да инсталирате допълнителни програми. За да влезете в час, ви е необходим единствено някой от популярните интернет браузъри – Chrome, Safari, Mozilla Firefox и т.н.

Преди началото на всеки виртуален урок системата прави проверка на вашата интернет връзка, камера, слушалки и микрофон, за да сте сигурни, че нищо няма да попречи да се насладите на един пълноценен урок.

ДНИ И ЧАСОВЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ

При групово обучение дните и часовете на провеждане на курса се определят преди стартиране на курса и не подлежат на промяна. Могат да бъдат сутрешни, обедни или вечерни и се провеждат в някои от следните дни:

 1. понеделник, сряда и петък
 2. вторник, четвъртък
 3. събота и неделя

При индивидуално обучение курсистът сам избира удобни за него дни и часове, съобразени с работното време на школата – от понеделник до петък от 9 до 18 часа, и в събота и неделя от 10 до 18 часа. Дните и часовете могат да се уточняват както предварително, така и след приключване на всеки урок.

СТЪПКИ НА ЗАПИСВАНЕ

1

Попълнете заявление

Изберете езика, който искате да изучавате, както и формата на обучение.

2

Получете достъп

След попълване на заявлението, наш сътрудник ще се свърже с вас, за да ви даде достъп до системата и до личния ви профил в нея.

3

Определете нивото си

Получавате безплатна консултация с методист и тест във виртуалната класна стая в реално време. Така се определя нивото ви и избирате най-подходящия курс и форма на обучение.

4

Започнете обучение

След извършване на плащане, получавате пълен достъп до платформата и може да започнете обучение.

НАЧАЛНИ ДАТИ ЗА ГРУПОВО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

ЕзикВидове курсовеДни на провежданеЧасДата на стартиране
Английски език
A1вторник и четвъртък09.00 – 10.00 ч.31.05.2018 г.
19.00 – 20.00 ч.31.05.2018 г.
Немски език
A1вторник и четвъртък09.00 – 10.00 ч.31.05.2018 г.
19.00 – 20.00 ч.31.05.2018 г.
Италиански език
A1вторник и четвъртък09.00 – 10.00 ч.31.05.2018 г.
19.00 – 20.00 ч.31.05.2018 г.
Испански езикA1вторник и четвъртък09.00 – 10.00 ч.31.05.2018 г.
19.00 – 20.00 ч.31.05.2018 г.

ОБАДЕТЕ СЕ за актуални цени.

Какви са предимствата на онлайн обучението?

 • Учите дистанционно, но със същите възможности, както в традиционната учебна стая. Изборът на преподаватели и езици е същият като при посещение на място. Няма разлика и в учебните материали и изучаваните теми. Имате възможност да изберете дали да бъдете включени в група или да се обучавате индивидуално. След приключването на обучението можете да се явите на изпит за сертификат за съответното ниво.
 • Възможност за диалог. Онлайн уроците не са на запис – те се случват в реално време като вие сте активен участник в процеса, можете да задавате въпроси и да получите своевременна обратна връзка.
 • Учите отвсякъде. Можете да се включите в онлайн уроците от всяка точка на света, стига да имате интернет връзка. Непредвидените ангажименти и пътувания вече не са проблем. Не е необходимо да планирате допълнително време за път, спестявате си задръстванията и не се притеснявате от метеорологичните условия и ремонтите по пътищата.
 • Учите в удобно време. Избирате сами времето си на „присъствие“ – сутрин, по обяд или вечер. Да научите език в обедната си почивка – защо не? Всичко е възможно, когато не сте ограничени от времето и пространството, а ще ви остане време и да хапнете набързо (продължителността на учебните часове е 40 минути).

Ако желаете да получите повече информация за курсовете по чужд език и за учебните програми в езикова школа „Омега“, може да разгледате курсовете, които се предлагат като присъствена форма на обучение, тъй като те се базират на същата учебна система и учебни материали, както при онлайн обучението.