ЗАЯВИ КУРС

Попълнете формуляра и наш администратор ще се свърже с вас, за да ви бъде полезен относно вашето запитване. Очакваме ви!
Немски език
Курсове за възрастни:

Курсове за деца:

Курсове за фирми:

Очаквайте групово обучение.

Обучението по немски език за деца и ученици в Езиковa Школа „Омега“ се провежда в групи или индивидуално.

Индивидуално обучение

При индивидуалното обучение ученикът избира сам часовете (от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа и събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа) и дните, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“.

Освен като време, обучаващият се има възможност да избере и системата, по която да се обучава. Един пакет на обучение е с продължителност 40 учебни часа (един час е 40 минути). Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записването на обучаемия.

Индивидуалното обучение се провежда за нивата по OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка): А1 (Elementary), A2 (Pre-Intermediate), B1 (Intermediate), B2 (Upper-Intermediate) и C1 (Advanced), разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.

НИВО

ХОРАРИУМ

ЦЕНА

А1

40 учебни часа

390 лева
(9.75 лв. за учебен час)

А2

40 учебни часа

410 лева
(10.25 лв. за учебен час)

B1

40 учебни часа

430 лева
(10.75 лв. за учебен час)

B2

40 учебни часа

470 лева
(11.75 лв. за учебен час)

C1

40 учебни часа

500 лева
(12.50 лв. за учебен час)

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ДНИ НА ПРОВЕЖДАНЕ ЧАС ДАТА НА СТАРТИРАНЕ
Предучилищна възраст вторник и четвъртък 17.00 – 17.50 ч. 06.10.2016 г.
Предучилищна възраст понеделник и сряда 17.00 – 17.50 ч. 05.10.2016 г.
Предучилищна възраст събота и неделя 9.30 – 10.30 ч. / 14.20 – 15.00ч. 09.10.2016 г.
от 1 до 6 клас вторник и четвъртък 16.30 – 17.50 ч. / 10.40 – 12.00 ч. 06.10.2016 г.
от 1 до 6 клас понеделник и сряда 16.30 – 17.50 ч. / 10.40 – 12.00 ч. 05.10.2016 г.
от 1 до 6 клас събота и неделя 9.00 – 10.20 ч. / 14.00 – 15.20 ч. 10.10.2016 г.

* При групи по-малки от 6 (шест) ученика, часовете се намаляват. Виж подробности в Общи условия.

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

Учебник „Der Grune Max NEU“

Учебната система е предназначена за учащи без начални познания по езика.

Учебник по немски език за деца Der Grune Max NEU

Новото издание на популярната учебна система в две части предоставя на малките ученици забавно въведение в света на немския език и е съчетана с постигането на високи резултати. За ученици без начални познания на езика.

Компоненти: учебник, тетрадка с аудиодиск, аудиодиск, интерактивен CD-ROM.

Учебната ситема включва игри, песни, стихотворения, като голямо внимание се отделя на съобразения с възрастта говорим език. Проекти, задачи и разнообразни идеи за игри и усвояване на езика стимулират въображението и творческите умения на учениците.

Упражненията за самооценка и езиковото портфолио изграждат навици за самостоятелно учене. Работната тетрадка осигурява разнообразни оригинални упражнения в допълнения към материала от учебника. Интерактивният CD-ROM осигурява задачи към всеки урок и разнообразни игри. Аудиодискът включва записи към учебника и работната тетрадка.

Учебник „Wir neu“

Одобрен от МОН.
80 – 100 учебни часа за ниво.

Системата подготвя учениците за международно признатите сертификатни изпити Fit in Deutsch 1 und 2, Österreich: KID 1 und 2, Goethe – / ÖSD – Zertifikat B1.

Учебник по немски език за деца Wir neu

Компоненти: учебник и тетрадка с аудиодиск, ръководство, тетрадка с упражнения, интерактивен CD-ROM.
Ново актуализирано издание с обновен дизайн, нови снимки и илюстрации и запазена прегледна модулна структура. Учебните материали са разработени в плавна прогресия чрез многобройни игрови упражнения.
Учебната ситема се предлага в два варианта – едно ниво в едно книжно тяло (учебникът и тетрадката са отделни) и в две книжни тела (учебникът и тетрадката са обединени в два тома). Тетрадката с упражнения осигурява допълнителна възможност на учениците да преговорят и затвърдят наученото в клас. В интернет са поместени многобройни безплатни упражнения по лексика и граматика към всеки урок.

Учебник „Berliner Platz neu“

Одобрен от МОН.
160 – 200 учебни часа на ниво.

Учебната ситема е предназначена за учащи без начални познания по езика.

Учебник по немски език Berliner Platz 1 NEU

Компоненти: учебник и тетрадка с дискове, дискове към учебника, тетрадка за тренинг на умения, тетрадка с текстове и диск.
Ново актуализирано издание с обновен дизайн, нови снимки и илюстрации и запазена прегледна модулна структура. Учебните материали са разработени в плавна прогресия чрез многобройни игрови упражнения. Уводният курс осигурява плавно навлизане в немския език с помощта на основни думи и изрази и визуализирано въвеждане на граматичния материал.
Системата в 4 нива извежда до В2 и подготвя за сертификатните изпити Start Deutsch 1 und 2, Deutsch – Test für Zuwanderer, Zertifikat Deutsch, telc Deutsch B1 und B2, telc Deutsch Beruf B1+ und B2, Goethe-Zertifikat B2, B2 Mittelstufe Deutsch ÖSD.

Системата в 4 нива извежда до В2 и подготвя за сертификатните изпити Start Deutsch 1 und 2, Deutsch – Test für Zuwanderer, Zertifikat Deutsch, telc Deutsch B1 und B2, telc Deutsch Beruf B1+ und B2, Goethe-Zertifikat B2, B2 Mittelstufe Deutsch ÖSD.
Уводният курс осигурява плавно навлизане в немския език с помощта на основни думи и изрази и визуализирано въвеждане на граматичния материал.

Новото издание улеснява навлизането в немския език с помощта на нова визуална концепция, плавно въведение на граматиката и специален фокус върху развиването на уменията за слушане и четене с помощта на интересни текстове и задачи. Всеки учебник включва 12 урока на актуални теми. Към всяка задача в учебника има съответсваща по номер задача в учебната тетрадка.

Книжката Intensivtrainer включва допълнителни упражнения по лексика и граматика. Тетрадката с тестове осигурява подготовка за сертификатните изпити, книжката Treffpunkt D-A-CH – разнообразни текстове с информация за немскоговорящите страни, допълнени от упражнения. Книжката Treffpunkt Beruf акцентира върху развиването на професионални умения. Интерактивният CD-ROM включва учебника и терадката заедно с аудиозаписите, материали за фотокопиране и снимков материал плюс разнообразни идеи за дискусии в час и упражнения. DVD-то осигурява разнообразни ситуации от ежедневието. Книжката Treffpunkt Dialog осигурява 96 материала за фотокопиране, които да послужат за развиването на езиковата компетентност и 48 упражнения за работа по двойки.

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

ЗА ПРОГРАМИТЕ

В езикова школа „Oмега“ се провеждат курсове по програмите:

  • „Der Grune Max NEU“ (за учащи без начални познания по езика)
  • „Wir neu“ (за подготовка на учениците за международно признатите сертификатни изпити Fit in Deutsch 1 und 2, Österreich: KID 1 und 2, Goethe – / ÖSD – Zertifikat B1)
  • „Berliner Platz neu“ (за учащи без начални познания по езика)

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

НИВА, ЦЕНИ И НАЧАЛНИ ДАТИ

При индивидуалното обучение ученикът избира сам часовете (от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа и събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа) и дните, в които да посещава занятията в езикова школа „Омега“. Освен като време, обучаващият се има възможност да избере и системата, по която да се обучава. Един пакет на обучение е с продължителност 40 учебни часа (един час е 40 минути). Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записването на обучаемия. Индивидуалното обучение се провежда за нивата по OЕЕР (Oбща Европейска Езикова Рамка): А1 (Elementary), A2 (Pre-Intermediate), B1 (Intermediate), B2 (Upper-Intermediate) и C1 (Advanced), разговорните нива и подготовка за сертификатни изпити.

  • А1 – 350 лв.
  • А2 – 370 лв.
  • В1 – 390 лв.
  • В2 – 430 лв.
  • С1 – 460 лв.

Повече информация можете да откриете на десктоп версията на сайта или да се свържете с нашия екип.